وی افزود: کتاب 18 بخش دارد که پس از مقدمه و تاریخچه، قواعد و اصول، ایمنی چاپخانه، سیستم تغذیه، کاغذ، سیستم تثبیت کاغذ، سیستم تحویل و اصول آن، واحد چاپ، پلیتهای لیتوگرافی، لاستیک، بستهبندی و فشار چاپ و سیستم مرکبدهی بیان میشوند.
شهریاری همچنین به دیگر مباحث این کتاب اشاره کرد و گفت: سیستم رطوبتدهی، آمادهسازی ماشین، آمادهسازی اولیه ماشین، آمادهسازی کلی، درک کنترل کیفیت، تولید ماشین، اصول تولید، نگهداری پیشگیرانه، نگهداری ماشین و لغتنامه تخصصی عناوین دیگر فصلهای کتاب را تشکیل میدهند.
وی با بیان اینکه مطالب کتاب برای فعالان و دانشجویان رشته چاپ کاربردی است یادآور شد: من بیش از 20 سال است که در حوزه چاپ کار عملی انجام میدهم اما برخی نکتهها برای من با سالها تجربه، نو و بسیار جالب بود.
شهریاری همچنین درباره ویژگیهای این اثر توضیح داد: در مبحث سرویس و نگهداری دستگاهها، بخشهای مختلف افست شیت به صورت کامل توضیح داده شده و این در حالی است که برخی کتابهای دیگر در این حوزه تنها ترجمه کاتالوگ ماشینها بوده و مطالب دارای انسجام و نظم نبودهاند.
وی با بیان اینکه کتاب حاضر مصور است گفت: هر قسمت به همراه شکل و تصویر توضیح داده شده و قسمتهای مختلف برای هر سطحی در قسمت کاغذدهی، مرکب و رطوبتدهی با زبان تجربی و نحوه برطرف کردن ایراد بیان شده است.
شهریاری یادآور شد: نویسنده برای نگارش کتاب به 180 منبع مراجعه کرده و اطلاعات کاملی را در هر قسمت بیان کرده و در پایان هر بخش خلاصه را به صورت کاربردی بیان کرده است.
به گفته وی، چاپ شیت برای چاپ کتاب، کاتالوگ، بروشورهای تجاری و تبلیغاتی کاربرد دارد. این اثر برای مدیران چاپخانهها، دانشجویان و اپراتورهای چاپخانهها قابل استفاده است.
شهریاری با بیان این که ترجمه دو فصل پایانی کتاب تمام شده است، عنوان کرد: پیشبینی میشود این اثر تا حدود دو هفته آینده صفحهبندی و از سوی انتشارات کساکاوش منتشر شود.
نظر شما