شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۵
انتشار 40 عنوان کتاب تاریخ و جغرافیا در هفته دوم آبانماه

40 عنوان کتاب در حوزه تاریخ و جغرافیا از شنبه تا چهارشنبه (11 تا 15 آبانماه) در موسسه خانه کتاب به ثبت رسید. بر اساس گزارش آماری منتشر شده، در همه حوزه‌ها یک‌هزار و 322 عنوان کتاب در این مدت به چاپ رسیده‌است./

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، گزارش آماری هفته از شنبه تا چهارشنبه (11 تا 15 آبانماه) از سوی بخش کتابداری و اطلاع‌رسانی موسسه خانه کتاب منتشر شد. بر اساس این گزارش، یکهزار و 322 عنوان کتاب در همه حوزه‌ها در بانک اطلاعات این موسسه ثبت شده که سهم حوزه تاریخ و جغرافیا 40 عنوان کتاب است. هفته پیش از این نیز 78 عنوان در این حوزه به چاپ رسید که با کاهش 38 عنوان کتاب همراه بوده است.

336 ناشر در این هفته فعالیت کردند که حاصل آن در حوزه کتاب‌های تاریخ و جغرافیا 35 تالیف و پنج ترجمه است. از میان این 40 عنوان کتاب 24 اثر  نخستین‌بار راهی بازار کتاب شده‌اند، همچنین 16 اثر چندمین چاپ را تجربه کرده‌اند. 29 عنوان کتاب از سوی ناشران تهرانی به بازار عرضه شده و ناشران دیگر استان‌ها تنها 11 اثر را در خانه کتاب به ثبت رسانده‌اند. متوسط شمارگان این 40 عنوان کتاب یکهزار و 898 نسخه و متوسط صفحه‌های آن‌ها 318 صفحه شمارش شده‌است. 

چاپ نخست جلد هشتم از کتاب «اسنادی از اشغال ایران در جنگ جهانی دوم: ورود آمریکایی‌ها به ایران، اشغال ایران به روایت روزنامه‌های جهان، کنگره و کنفرانس تهران» به‌همت ابوالفضل ایزدی‌زاده، «بلشویک‌ها و نهضت جنگل» نوشته «مویسی آرونوویچ پرسیتس» با ترجمه حمید احمدی، جلد نخست «تاریخ دانشگاه (بررسی شکل‌گیری نخستین دانشگاه مدرن ایران بر اساس اسناد و مدارک» به‌همت حسین محمدی، «تذکره‌التواریخ» عبدالله کابلی با تصحیح علیرضا قوجه‌زاده و «مردم‌شناسی: پوشش و زیورآلات مردان و زنان اوز» پژوهشی از حمیرا نامدار، فائزه طیوری و الهه مرادی برخی  کتاب‌هایی هستند که نخستین‌بار منتشر شده‌اند.

چاپ هفتم «تاریخ ادیان ابتدایی و قدیم» به‌قلم جمشید آزادگان، چاپ سوم «تاریخ کامل ایران‌زمین از پادشاهان افسانه‌ای تا پایان دوره پهلوی» در سه جلد به‌همت عباس قدیانی، چاپ ششم «مشکل هویت ایرانیان امروز: ایفای نقش در عصر یک تمدن و چند فرهنگ» اثر فرهنگ رجایی و چاپ دوم «ناگفته‌های امپراتوری ساسانیان» به‌قلم تورج دریایی با ترجمه آهنگ حقانی و محمود فاضلی‌بیرجندی از آثار تجدیدچاپ شده این مدت زمانی به‌شمار می‌روند.

251 زن و 844 مرد مولف، همچنین 86 زن و 170 مرد مترجم در این مدت آثارشان را در خانه کتاب به‌ثبت رسانده‌اند. 61 عنوان کتاب بدون قیمت و 10 اثر نیز به‌صورت افست چاپ شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها