صالح آبادی در گفت وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با اعلام این مطلب عنوان کرد: انزوای فرهنگ مکتوب در کشور نخست به دلیل محدودیت های اقتصادی و معیشتی مردم است که باعث شده بودجه خرید کتاب و روزنامه کاهش پیدا کند.
وی با بیان اینکه تاثیرات زیست محیطی عامل دیگری است که باعث شده مردم از کتابخوانی فاصله بگیرند، گفت: هنگامی که آلودگی های زیست محیطی آرامش را از زندگی افراد میگیرد نباید انتظار داشت افراد اولویت زندگی خود را موضوعهای فرهنگی قرار دهند.
مدیر مسوول هفته نامه ستاره صبح با اشاره به عواملی مانند افزایش آلودگیهای صوتی و زیست محیطی اظهار کرد: در این وضعیت با وجود انواع آلایندههای مخرب برای سلامتی بشر، افراد ابتدا باید به فکر سلامتی و تامین آرامش باشند و سپس دغدغه معیشت خود را برطرف کنند.
صالح آبادی تاکید کرد: داشتن آسمانی نیلگون و شهری بدون آلودگیهای محیطی که مهمترین آن آلودگی صوتی است، میتواند برای مردم آرامش و دغدغه مطالعه ایجاد کند اما متاسفانه نشانهای از این آرامش در شهرهای ما دیده نمیشود.
وی با بیان اینکه فضای مطالعه در سطح شهرهای بزرگ باید با فراهم کردن بسترهای مناسب آماده شود، عنوان کرد: در طول چند سال گذشته بیش از 900 اتوبوس گازوئیلی شماره گذاری و وارد ناوگان حمل و نقل شهری شدند و از سوی دیگر ساخت و سازها در شهرهای بزرگ در حال افزایش است. بدیهی است با در چنین وضعی فضای مساعدی برای مطالعه و کتابخوانی باقی نخواهد ماند.
صالح آبادی با اشاره به این که ازدحام جمعیت و تراکم آن در شهرهای بزرگ عامل دیگری است که باعث می شود، فضای مساعد برای مطالعه در سطح کلان شهرها فراهم نشود، گفت: دولت و مجلس شورای اسلامی با اولویت قرار دادن به حل مباحث زیست محیطی میتوانند فضای مساعدی را فراهم کنند.
یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۵
نظر شما