حسین فتاحی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: مرکز محافل و جشنوارههای حوزه هنری که مجری انتشار فراخوان و مجری دریافت آثار هستند، به دلیل استقبال چشمگیر شرکتکنندگان، تنها مهلت شرکت در این جشنواره را تا فردا (15 آبانماه) اِعلام کرد. پیش از این علاقهمندان تا پایان مهرماه میتوانستند به ارسال آثار خود اقدام کنند.
وی ادامه داد: تاکنون 170 اثر به دبیرخانه ششمین جشنواره سراسری داستان انقلاب ارسال شده است. این آثار اکنون مرحله نخست داوریها را سپری میکنند.
دبیر هنری ششمین جشنواره سراسری داستان انقلاب با بیان اینکه نخستین مرحله داوریها تا پایان آبان ماه ادامه خواهد داشت، گفت: از نخستین روزهای آذرماه و دیماه سال جاری، آثار به مرحله نهایی داوریها راه مییابند.
فتاحی با بیان اینکه اختتامیه این دوره از جشنواره سراسری داستان انقلاب، بهمنماه برگزار خواهد شد، اظهار کرد: جشنوارهها انگیزه لازم در اهالی قلم و ادب برای تولید آثار در حوزه سوژههای مورد نظر آنها را فراهم میکنند. همچنین جشنوارهها باعث میشوند تا نویسندگان اتمام آثار نیمهتمام خود در حوزه انقلاب را در اولویت قرار دهند.
وی با بیان اینکه جشنواره داستان انقلاب زمینه تبدیل سوژه به داستان را فراهم میکند، توضیح داد: جشنوارهها آثار برتر در حوزههای مختلف را معرفی میکنند؛ همین امر باعث تشویق نویسندگان برای خلق آثار فاخر و تکنیکیتر میشود.
دبیر هنری ششمین جشنواره سراسری داستان انقلاب در پاسخ به این سوال که آیا تصور نمیکنید برگزاری جشنوارههای متعدد در طول سال نوعی موازیکاری است در حالی که میتوان همه این جشنوارهها را در قالب یک جشنواره جامع برگزار و از بسیاری از هزینهها صرفهجویی کرد؟ گفت: بدون شک جشنوارهها از قابلیت لازم برای برپایی بهتر از آن چه که امروزه برگزار میشوند، برخوردارند.
فتاحی ادامه داد: میتوان تمام جشنوارهها را تجمیع و در قالب یک جشنواره جامع برگزار کرد. در این صورت مبلغ جوایز افزایش مییابد، اطلاعرسانی در سطح وسیعتر و موثرتری صورت می گیرد و چاپ آثار حاصل از جشنوارهها روند سریعتر و بهتری را طی میکند، اما محدودیتهایی وجود دارد که جشنوارهها ناگزیر از برگزاری به صورت منفرد هستند که البته برپایی جشنوارهها به این شیوه نیز قابل تحسین و ارزشمند است.
سهشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۲
نظر شما