عباسعلی براتیپور، شاعر گفت: بهتر است کیفیت آثار، محتوا و ساختار و تکنیک کتابهای شعر بررسی شود و این کار را نهادها با نظارت دولت باید انجام دهند. کتابهایی که بیهوده نوشته میشوند به درد بشر امروز نمیخورند. اگر کتابی به لحاظ محتوا و تکنیک ضعیف باشد به نفع خود شاعر است که آن را چاپ نکند.-
وی گفت: شمار زیادی از کتابهای شعری که در عرصه شعر نو و سپید نوشته میشود خواننده را به نوعی بیهودگی میکشاند، مسایل انحرافآوری را برای جوانان درشت نمایی میکنند که به هیچ وجه درست نیست. این مسایل جامعه و ذهن جوانان را تخریب میکند. از همین روست که معتقدم کار ممیزی باید دقیقتر و با ظرافت بیشتری انجام شود. اثر درخشان به مخاطب خود نیرو میدهد و این در حالی است که اثر نازل و پیش پا افتاده انسان را از پای در خواهد آورد و عقاید او را سست میکند.
براتیپور گفت: اگر کتابی از لحاظ محتوا و تکنیک ضعیف باشد به نفع خود شاعر است که آن را چاپ نکند. معمولاً شاعران جوان که کتابهایشان را چاپ کرده یا نکردهاند نزد من میآیند و از من میخواهد که کتابشان را بخوانم و نظر بدهم. من ایرادهای آنها را میگیرم و خودشان هم خوشحال میشوند. مثلاً در مواردی به شاعری میگویم کتابت را چاپ نکن که او هم گوش میکند. میخواهم بگویم همه اینها به نفع شاعر و نویسنده جوان و جامعه فرهنگی است.
براتیپور متولد 1322 تهران است و بیش از پانزده مجموعه شعر در کارنامه خود دارد. «بهت نگاه»، «وعده دیدار»، «کتیبه شکیب»، «در ساحل علقمه»، «ماه در فرات» از کتابهای او به شمار میآیند.
نظر شما