داود عابدی، خبرنگار و مجری ورزشی شبکه خبر سیمای جمهوری اسلامی و یکی از گزارشگران برنامه دوربین خبرساز گفت: من با مطالعه کتابهای حوزه خبر و گزارشگری آموخته بودم که در تهیه گزارش باید ابهامات را برای مخاطبان و مردم کشورم برطرف کنم و گزارشی شفاف را برایشان تهیه کنم. متاسفانه این کار من به مذاق خیلیها خوش نمیآمد و از ورودم به برخی ورزشگاهها جلوگیری میکردند._
وی با اشاره به ضرورت بهروز رسانی دانش رسانه برای خبرنگاران، اضافه کرد: معتقدم خبرنگار باید تسلط کاملی به حوزه فعالیتش داشته باشد و اگر با یک شخص مصاحبه میکند، همیشه یک قدم از مصاحبه شوندهاش جلوتر حرکت کند یا به اصطلاح ما ورزشیها، یک بر صفر از او پیش افتاده باشد. این اتفاق تنها در صورتی امکانپذیر است که خبرنگاران جوان ما مطالعات گستردهای در حوزه خبر و رسانه انجام دهند و به داشتههای پیشین خود اکتفا نکنند.
عابدی درباره خاطراتی از سالها حضورش در رسانه ملی دارد، گفت: بدون شک تلخترین خاطره زندگیام حادثه سقوط هواپیمای C130 و از دست دادن تعداد زیادی از همکاران بود. هرگز نمیتوانم یاد و خاطره آنها را فراموش کنم.
گزارشگر برنامههای ورزشی رسانه ملی، اضافه کرد: البته خاطره جالب و در عین حال عجیب دیگری هم دارم. من با مطالعه کتابهای حوزه خبر و گزارشگری آموخته بودم که در تهیه گزارش باید ابهامات را برای مخاطبان و مردم کشورم برطرف کنم و گزارشی شفاف را برایشان تهیه کنم. متاسفانه این کار من به مذاق خیلیها خوش نمیآمد و از ورودم به برخی ورزشگاهها جلوگیری میکردند. این اتفاق چند بار دیگر افتاد و کم مانده روی در ورزشگاهها بنویسند ورود داود عابدی ممنوع!
عابدی در پایان گفت: به تازگی مطالعه کتاب 88 معیار زبانی برای خبرنویسی را آغاز کردهام و امیدوارم با مطالعه این اثر در کارم موفق باشم، چرا که گزارشگران هم مانند خبرنگاران باید با اصول و مبانی خبرنویسی آشنایی کافی داشته باشند.
نظر شما