به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نگارنده کتاب،محمد صادق ضیایی، با در نظر گرفتن عدم اجماع در مورد تعاريف، مفاهيم و رويکردهاي توانمندسازي کارکنان چه در بخش خصوصي و چه در بخش دولتي،به توانمندسازي که ميتوان آن را به ايجاد ظرفيت در کارکنان براي ايفاي بهینه نقش عهدهدار شده توام با کارايي و اثربخشي بيشتر تعريف كرد، میپردازد.
براساس اصل نهم قانون خدمات كشوري (توانمندسازي کارکنان)، سازمانها موظف هستند بهمنظور ارتقاي سطح کارايي و اثر بخشي دستگاههاي اجرايي، نظام آموزش کارکنان دستگاههاي اجرايي را به گونهاي طراحي كنند که همراه با متناسب ساختن دانش، مهارت و نگرش کارمندان با شغل مورد نظر، انگيزههاي لازم را بهمنظور مشارکت مستمر کارمندان در فرايند آموزش تامين كنند، به نحوي که رابطهاي بين ارتقاي کارمندان و مديران و آموزش برقرار شده و از توانمندي بيشتري برخوردار شوند.
«تاريخچه توانمندسازي کارکنان»، «آموزش منابع انسانی»، «توانمندسازي: تعاريف و مفاهيم»، «رويکردها و مدلهاي توانمندسازي»، «استراتژيهاي توانمندسازي»، «توانمندسازي اجتماعي» و «جانشینپروری و مرشدیت» عناوین فصلهای این کتاب را تشکیل میدهد.
نخستین چاپ کتاب «توانمندسازی:تعاریف، مفاهیم و رویکردها» با شمارگان هزار نسخه در 100 صفحه به زودی به بازار کتاب عرضه خواهد شد.
سهشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰
نظر شما