حسینی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: در مدت فعالیتم در دولت دهم سفرهای گوناگونی به نقاط مختلف کشور و خارج از کشور با هدف حضور در انواع جلسهها، همایشها، آیینهای بزرگداشت عالمان و شاعران، کنگرهها، نشستها، هفتههای فرهنگی و نمایشگاهها داشتم.
وی در ادامه گفت: محتوای اغلب سخنرانیهایی که در این برنامهها ارایه کردهام به صورت مکتوب وجود دارند و به یاری خداوند به زودی در اختیار عموم قرار میگیرند. برای اینکه یک اثر منسجم از مجموعه این سخنرانیها ارایه شود، تصمیم دارم علاوه بر این سخنرانیها برخی خاطرات و اتفاقاتی را که در مدت فعالیتم با آنها مواجه شدم، در قالب یک کتاب عرضه کنم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تصور میکنم این اثر به دلیل داشتن تنوع موضوعی _از سینما گرفته تا تئاتر، شعر، ادبیات، کتاب، موسیقی، هنرهای تجسمی، جشنوارهها و نمایشگاهها_ مجموعه خوب و قابل استفادهای برای آیندگان باشد.
حسینی در پاسخ به خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه «اکنون کاغذ دغدغه اهالی قلم است. برای راهاندازی کارخانههای داخلی چه اقدامی صورت گرفته است؟» گفت: در این حوزه نمیتوان اقدام کوتاهمدت انجام داد اما از کارهای مهمی که در این حوزه انجام شده است میتوان به اعلام آمادگی صندوق توسعه ملی برای حمایت از افرادی که میخواهند در حوزه نشر و فرهنگ فعالیت کنند اشاره کرد.
وی در ادامه گفت: این صندوق اعلام آمادگی کرده که سرمایهگذاری کند و نقدینگی اهالی نشر را تامین کند. تصور میکنم این حرکت، بسیار اساسی بوده چرا که در گذشته در صندوق توسعه ملی برای کارهای نشر و فرهنگی سهمی در نظر گرفته نمیشد اما این آمادگی اکنون وجود دارد و امیدوارم انگیزهای باشد برای کسانی که میخواهند در این حوزه گام بگذارند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به این مطلب که «یکی از انتقادهایی که به سکانداری شما وارد است، موضوع اعزام نکردن خبرنگاران به کشورهای خارجی برای شرکت در برنامههای فرهنگی است.» گفت: از آنجا که تشریفات ما در این دوره کم بوده است و سعی در صرفهجویی داشتیم به اعزام خبرنگار اقدام نکردیم اما تصور میکنم جای خبرنگاران در هفتههای فرهنگی خالی بود و شاید نوعی کمکاری در این حوزه صورت گرفته که امیدوارم دوستان دیگر در دولت بعد این خلاء را جبران کنند.
حسینی در پاسخ به خبرنگار دیگری که از وضعیت بهای کاغذ بعد از حذف ارز مرجع جویا شد، اظهار کرد: با حذف ارز مرجع، کاغذ با ارز مبادلهای وارد کشور میشود و همین امر باعث افزایش بهای کاغذ شده است.
این خبرنگار پرسید: اگر کاغذ با ارز مبادلهای وارد شود آیا بهای کاغذ دوباره افزایش پیدا میکند؟ وزیر ارشاد پاسخ داد: دوستان ما در بخش معاونت فرهنگی وزارت ارشاد بیشتر به این موضوع اشراف دارند و با تشکیل کارگروه کاغذ از نزدیک پیگیر موضوع کاغذ هستند. امیدوارم به زودی شاهد تثبیت بهای کاغذ باشیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به سوال خبرنگار دیگری که از فرآیند وام مسکن خبرنگاران پرسید، گفت: اعضای شورای پول و اعتبار که اغلب نماینده مجلس هستند برای تحقق این امر مخالفت میکنند. با آنها نیز صحبت کنید تا با ما همکاری کنند تا این مساله به زودی حل شود.
این خبرنگار در ادامه پرسید: قرار بود شما در جلسهای آنها را برای تحقق این موضوع قانع کنید؟ وزیر ارشاد پاسخ داد: بعضیها فکر میکنند چون پایان دولت است، در جلسهها شرکت نمیکنند و این باعث گلایه است. شورای پول و اعتبار هم چون تعداد اعضا به حد نصاب نرسیده است به تشکیل این جلسه اقدام نمیکند. ما از همه اعضای شورای پول و اعتبار درخواست میکنیم در این جلسهها شرکت کنند تا بتوانیم این مساله را نهایی کنیم.
حسینی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه «آیا پیامی برای وزیر ارشاد آینده دارید؟» گفت: کمال همکاری را با وزیر ارشاد آینده خواهیم داشت و در این راستا آخرین وضعیت حوزههای مختلف را در اختیار وی به صورت مکتوب یا شفاهی قرار خواهیم داد. همچنین چالشهایی که با آنها مواجه هستیم و اولویتهایی را که وجود دارد بیان خواهیم کرد.
وی عنوان کرد: در حوزه فرهنگ و هنر کارهای خوبی در این دولت شروع شده است که امیدواریم در دولت بعدی نیز ادامه پیدا کنند و طرحهای عمرانی که اکنون در دست اقدام هستند با عنایت ویژه ای عملیاتی شوند.
یکشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۴
نظر شما