جمعه ۱۴ تیر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۱
ارایه بیش از 200 عنوان کتاب و محصول فرهنگی در نمایشگاه قرآن

مدیر بخش «سبک زندگی، به‌سوی تمدن قرآنی» بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم عنوان کرد: برپایی فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی با ارایه بیش از 200 عنوان کتاب و محصولات فرهنگی از جمله نرم‌افزارهایی با موضوع سبک زندگی، قسمتی از فعالیت‌های این بخش از نمایشگاه است.-

محمد‌حسن زمان وزیری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با بیان این‌که که 80 درصد این محصولات با مطالعه دقیق و کاملا مرتبط و هدفمند برای این بخش انتخاب شده‌اند، اظهار کرد: برپایی میزهای گفت‌و‌گو درباره موضوعات مختلف وابسته به سبک زندگی با حضور استادان برجسته در زمینه‌های گوناگون علمی، پژوهشی و مذهبی برای پرسش و پاسخ و گفت‌و‌گو با مخاطبان در تمام ساعات نمایشگاه از نخستین روز تا انتهای نمایشگاه، برگزاری مسابقه‌های روزانه از محتوای تابلوهای نصب شده درباره سبک زندگی در این بخش و قرعه‌کشی جوایز به‌طور روزانه و برگزاری مسابقه‌ای از محتوای بروشور ویژه این بخش و قرعه‌کشی در پایان نمایشگاه، از مهم‌ترین برنامه‌های بخش «سبک زندگی، به‌سوی تمدن قرآنی» است.

وی با اشاره به این‌که این بخش با یک نگاه تمدنی به موضوع سبک زندگی می‌پردازد، گفت: در برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این بخش سعی شده جایگاه رفتار و افکار در موضوعاتی که به سبک زندگی مربوط است، در نگاه کلان و تمدن‌ساز روشن و نقش هر یک از افراد جامعه و تمدن اسلامی برای رسیدن به تمدن قرآنی مشخص شود.

مدیر این بخش نمایشگاه افزود: همچنین در این بخش سعی شده علاوه بر یک نگاه کلی درباره سبک زندگی، به مهم‌ترین ابعاد سبک زندگی از نگاه قرآن، آیات، روایات و احادیث پرداخته شود و هم موضوعات کاربردی و هم موضوعاتی برای تغییر سبک زندگی برای رسیدن به تمدن قرآنی معرفی و بررسی شوند.
 
زمان وزیری با بیان این‌که تمدن‌سازی موضوعی دست‌ یافتنی است، اظهار کرد: یک‌بار این قله توسط مسلمانان فتح شده‌اند و حتی ممالک اروپایی هم از آن بهره می‌بردند. مروری بر گذشته درخشان مسلمانان در دوره دانشمندان بزرگی همچون ابن سینا، ابوریحان و ذکریای رازی نشان می‌دهد که آن دوره‌ها اوج شکوفایی مسلمانان در بخش ابزاری و علمی و همچنین در بخش محتوایی سبک زندگی بود.

وی ادامه داد: همچنین در زمینه پیشرفت‌های علمی و ویژگی‌های خاص سبک زندگی، آن دوران اوج شکوفایی اسلامی بود. متاسفانه بر اساس برخی غفلت‌ها از آن قله پایین آمدیم. ما باید خود را آماده کنیم که دوباره به همان دوران اوج برگردیم. از نظر ابزاری در زمینه‌های مختلف علمی پیشرفت خوبی داشته‌ایم اما در بحث محتوایی و تولید محتوا در زمینه سبک زندگی، اوضاع مناسبی نداریم.

مدیر بخش «سبک زندگی، به‌سوی تمدن قرآنی» در این زمینه یادآور شد: سوالاتی که مقام معظم رهبری در جریان دیدار خود از خراسان شمالی مطرح کردند و اتفاقات و روند امروز متن جامعه نشان می‌دهد که در این زمینه پیشرفت خوبی نداشته‌ایم.

زمان وزیری در پایان عنوان کرد: فرهنگ پشتکار، پرهیز از دروغ‌گویی، غیبت و تهمت، فرهنگ کار و تلاش، قانونمداری و نظم، از  زمینه‌هایی‌اند که در آن‌ها ضعف‌های عمده‌ای داریم. برای چشیدن طعم شیرین پیشرفت باید این نقاط ضعف را به قوت تبدیل کنیم. این زمینه‌ها همگی ریشه دینی دارند که ما از آن‌ها غفلت کردیم و برای رسیدن دوباره به اوج قله تمدن غنی اسلامی و پیشرفت باید از موانع عبور و نقاط ضعف را به قوت تبدیل و نقاط قوت را تقویت کرد.

بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از ساعت 18 امروز جمعه (14 تیر‌ماه) با حضور رییس جمهوری افتتاح می‌شود و از  شنبه 15 تیر به مدت یک ماه از ساعت 17 تا 24 میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط