محمدمهدی فرقانی، درباره تازهترین اثر خود به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: «روزنامهنگاری، ارتباطات و جامعه» در مراحل پایانی آمادهسازی نشر قرار دارد و تا پاییز سال جاری به بازار کتاب عرضه میشود.
استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی افزود: این کتاب در پنج فصل تدوین شده و حاوی مجموع مقالههایی میشود که در طول 25 سال گذشته به رشته تحریر درآمده است.
وی درباره فصل نخست این کتاب اظهار کرد: نخستین فصل کتاب با نام «چشماندازهای روزنامهنگاری» شامل سه مقاله با عناوین «مبانی گزارشگری صلح»، «رونامهنگاری تفاهمی»، «روزنامهنگاری آرمانی در جامعه مدنی» و «روزنامهنگاری بحران» میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه افزود: «رونامهنگاری حرفهای» دومین فصل این کتاب است و چهار مقاله با عناوین «حریم حرفهای روزنامهنگاری»، «استقلال حرفهای روزنامهنگاری»، «مطبوعات و تحولات اجتماعی در ایران» و «آسیبشناسی مطبوعت محلی» را دربردارد.
فرقانی گفت: فصل سوم یعنی «روزنامهنگاری، تاملات نظری» از چهار مقاله با عناوین «مطالعات زبان مطبوعات»، «خبر رسانی در صحنه نبرد»، «اصول اخلاق حرفهای» و «رسانهها و جامعه مدنی» تشکیل شده است.
عضو انجمن بینالمللی تحقیق در ارتباط جمعی افزود: «فنآوریهای ارتباطی و جامعه»، چهارمین فصل این کتاب است و شامل سه مقاله با موضوعهای «جامعه اطلاعاتی جهانی، گذر از الگوی حاکم»، «واقیعت رسانه، خلق فرا واقعیت»، «تعامل سنت و فنآوری در جامعه اطلاعاتی» میشود.
وی از توجه ویژه به موضوع تبلیغ در این کتاب اشاره کرد و گفت: در فصل پایانی با عنوان «ارتباطات، تبلیغات و توسعه» با ارایه سه مقاله با عناوین، «ارتباطات و توسعه، چهار دهه نظریهپردازی»، «آگهیهای خدمت عمومی» و «سیمای آگهیهای بازرگانی در دهه 20 و 30 هجری شمسی» بر موضوع تبلیغ تمرکز داشته است.
فرقانی در پایان سخنانش گفت: کتاب «روزنامهنگاری، ارتباطات و جامعه» مرجع مورد استفاده دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد، دکترای رشته علوم ارتباطات و روزنامهنگاری برای تدوین پایاننامه محسوب میشود.
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۳
نظر شما