جهانگيري در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با اعلام اين خبر عنوان كرد: ايجاد شبكه اجتماعي مبادله كتاب در فضاي حقيقي مستلزم صرف هزينه و زمان بسياري است، به همين دليل تصميم گرفتيم با ایجاد شبکه اجتماعی مجازی، زمینه تبادل آثار مکتوب را برای مخاطبان ایجاد میکند.
وي با بيان اين كه با بررسي انجام شده مشخص شد يكي از نيازهاي افراد اهل كتاب اين است كه با ارايه مشاورههاي تخصصي، كتابهاي مورد نياز خود را در بخشهاي گوناگون تهيه كنند، اظهار كرد:اين سايت امكان مشاوره و انتخاب كتاب در حوزههاي مطالعاتي گوناگون را به صورت كارشناسي فراهم ميكند.
مدير عامل شركت چيترا درباره ويژگيهاي اين سايت گفت: اين سايت به مخاطبان درزمينه استفاده از منابع گوناگون مشاوره ميدهد و به آنها ميگويد منابع را از كجا تهيه كنند.
وي با بيان اينكه در اين سايت همچنين امكان ارتباط مخاطبان اهل كتاب براي مبادله آثار مكتوب فراهم ميشود، عنوان كرد:فضايي براي اعضاي اين سايت ايجاد ميشود تا در حوزه تبادل كتاب فعال شوند.
جهانگيري درباره اولويتهاي ديگر شركت چيترا براي افزايش سرانه مطالعه عنوان كرد: تهيه فايل صوتي كتابهاي كاغذي رويكرد ديگر اين شركت در بخش افزایش کتابخوانی است.
وي افزود: اين كتابها براي استفاده مديراني كه فرصت كمي براي مطالعه دارند و يا افرادي كه در ماشين مسير طولاني را طي ميكنند، با افزایش آگاهي و اطلاعات عمومي از طریق شنیدن يك كتاب صوتي، کمک میکند.
مدير عامل شركت چيترا افزود: اين كتابهاي ديجيتالي به صورت لوح فشرده، فلش، بلوتوث و با در نظر گرفتن شرايط اضطرار به صورت pdf تهيه خواهند شد.
جهانگيري با اشاره به اولويت راهاندازي باشگاه طرح اماني كتاب در 15 استان كشور گفت: فقط 15 استان كشور است كه هنوز اين طرح در آنها اجرا نشده است و اميدواريم تا پايان سال 1392 اين طرح را در كل استانها اجرا شود.
وي با اشاره به راهاندازي 300 باشگاه طرح اماني كتاب در كشور گفت: با توجه به شرايط اقتصادي اميدواريم اين طرح با موفقيت دنبال شود.
مدير عامل شركت چيترا افزود: مساعدت نهادهای دولتي و كمك خيران و همچنین بخش خصوصي در استانهاي گوناگون، ميتواند از اين طرح فرهنگي براي ترويج کتابخوانی حمايت كند.
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰
نظر شما