قریب در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: مرکز مبادله کتاب این استان از سال گذشته در مرکز استان، بیرجند و شهرستان فردوس شکل گرفت و این مرکز در شهرستان قاینات نیز در حال راهاندازی است.
وی افزود: این طرح فقط برای کتابخانهها و برای تامین منابع این مراکز دایر شده و متولیان با مراجعه به این مراکز میتوانند آمار کتابهای درخواستی خود را ارایه و از کتابهای این مراکز مبادله استفاده کنند.
مدیر کل کتابخانههای عمومی استان خراسان جنوبی عنوان کرد: کتابهای این مراکز از طریق «وجین» آثار مکتوب کتابخانهای تامین میشود و کتابهای مازاد، تکراری،آسیبدیده که از مخازن این مراکز خارج میشوند وارد این مراکز مبادله میشوند.
قریب اظهار کرد: این کتابها ابتدا به مراکز مبادله استانی منتقل، و با اعلام نیاز به مراکز شهرستانی، منابع کتابخانهای مراکز مبادله در سطح شهرستانی اعلام و توزیع میشوند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان خراسان جنوبی درباره طرحهای دیگر این استان برای افزایش سرانه مطالعه عنوان کرد: طرح ملی ایستگاه مطالعه با هدف ترویج کتابخوانی و دسترسی آسان به کتاب، در استانها دنبال میشود.
قریب با اشاره به راهاندازی هفت ایستگاه مطالعه تا پایان خرداد ماه در استان خراسان جنوبی عنوان کرد: این ایستگاهها در مرکز استان و سه شهرستان طبس، فردوس و قاینات راهاندازی میشوند.
وی افزود: در فاز نخست این طرح ملی 43 هزار جلد و 15 عنوان کتاب به این ایستگاههای مطالعه تزریق شد که 33 درصد کتابها برگشت داده شدند. در این میان ایستگاههای مراکز درمانی این استان بیشترین آمار استقبال را داشتند.
مدیر کل کتابخانههای عمومی استان خراسان جنوبی عنوان کرد: در فاز دوم این طرح ملی چهار ایستگاه مطالعه تا پایان خرداد ماه در این استان راهاندازی میشود.
چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
نظر شما