امامزاده در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: استان مازندران از اواخر دهه فجر سال گذشته به عنوان مهد علویت کشور که بعد از کشور عربستان در این منطقه شکل گرفت، این بخش را در کتابخانههای عمومی استان راهاندازی کرد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مازندران با اشاره به کمبود شدید فضای مطالعه در این استان محروم اظهار کرد: احداث 43 باب کتابخانه در حال ساخت که 30 باب آن روستایی و 13 باب دیگر شهری هستند، میتواند با اختصاص بودجه، مشکل کمبود فضای مطالعه در استان را در حد وسیع مرتفع کند.
وی با بیان اینکه مبلغ 30 میلیون ریال برای احداث این کتابخانهها باید از ردیف بودجه استانی اختصاص پیدا کند، گفت: امیدواریم تا پایان امسال کتابخانهها آماده بهرهبرداری شوند. کتابخانههای بابل، خلیلشهر و دو کتابخانه در شهرستان آستانه تا یک ماه دیگر بهبهرهبرداری میرسند.
امامزاده با اشاره به راهاندازی پنج ایستگاه مطالعه تا پایان خرداد ماه در استان مازندران گفت: اکنون پنچ ایستگاه مطالعه در استان فعال است و پنج ایستگاه دیگر تا پایان خرداد ماه در این استان نصب میشوند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مازندران عنوان کرد: راهاندازی ایستگاههای مطالعه در روستاهای کمتر از هزار و 500 نفر جمعیت از اولویتهای امسال کتابخانههای عمومی استان مازندران است.
وی همچنین از فعالسازی بخش چندرسانهای در کتابخانههای عمومی استان مازندران خبر داد و اظهار کرد: تجهیز زیرساختهای راهاندازی بخش دیجیتال در کتابخانههای عمومی این استان تا پایان امسال انجام میشود.
امامزاده با اشاره به آموزش کتابداران کتابخانههای عمومی این استان گفت: امسال 70 ساعت کلاس آموزشی و متنوع برای کتابداران مازندرانی با هدف ارتقای کیفی اداره کتابخانههای استان برگزار میکنیم.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مازندران درباره تشکیل انجمن خیران کتابخانهساز این استان عنوان کرد: تا پایان امسال انجمن خیران کتابخانهساز استان به صورت رسمی شروع به فعالیت میکند و تا کنون این انجمن در شهرستانهای چالوس و بابل تشکیل شده است.
شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۸
نظر شما