آراسته در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: دو ایستگاه مطالعه اکنون در اداره کل پست قم و بیمارستان شهید بهشتی دایر است و با توجه به پراکندگی کتابخانههای استان قم این طرح در افزایش سرانه مطالعه موثر خواهد بود زیرا دسترسی به کتاب آسانتر میشود.
وی با بیان اینکه استان قم دارای یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت است، اظهار کرد: این استان با 21 کتابخانه نهادی و 31 مرکز مشارکتی با ارایه منابع به روز و وجود بخشهای نمایه، نشریات، مرجع، کودک و نوجوان، کانونهای ادبی و همچنین قرآن و نهجالبلاغه منبع ارزشمند دیگری برای ترویج فرهنگ مطالعه هستند.
کارشناس فرهنگی کتابخانههای عمومی استان قم با اشاره به این که کتابخانههای عمومی به عنوان یک مرکز فرهنگی محل مناسبی برای پاسخگویی و اطلاعرسانی به مراجعان اهل تحقیق است، اشاره کرد: کتابخانههای این استان اکنون 51 هزار و 674 نفر عضو و همچنین 898 هزار و 902 نسخه کتاب دارند.
آراسته با بیان اینکه بیشترین میزان آمار کتابهای امانت داده شده در بخش ادبیات و سپس دین هستند، عنوان کرد: کتابخانههای عمومی استان در بخشهای گوناگونی مانند تاریخ، فلسفه، دین، علوم اجتماعی و پایه به مخاطبان آثار ارایه میکنند و با توجه به گردشپذیر بودن شهر قم کتابخانههای بزرگی مانند آیتالله بروجردی، آستان حضرت معصومه(ص) و مسجد اعظم قم از این ظرفیت برای جذب افراد به مطالعه استفاده میکنند.
وی همچنین به انتخاب کتابخانه مشارکتی باقرالعلوم قم به عنوان کتابخانه برتر فرهنگی در کشور اشاره کرد و اظهار کرد: هر ماه سه کتابخانه نهادی، یک کتابخانه مشارکتی و همچنین یک کتابخانه روستایی از سوی نهاد کتابخانههای عمومی کشور برگزیده میشوند که کتابخانههای باهنر گیلان، محمد رسولالله فارس و همچنین کوثر استان همدان از گزینههای برتر نهادی اردیبهشت ماه امسال بودند.
کارشناس فرهنگی کتابخانههای عمومی استان قم افزود: همچنین کتابخانه روستایی یار مهربان استان آذربایجان غربی نیز به عنوان کتابخانه برتر روستایی کشور معرفی شد.
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۲
نظر شما