سه‌شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۵
«ناگفته‌های دمشق» عمق حوادث سوریه را افشا می‌کند

رییس سازمان بسیج مستعضفین در مراسم رونمایی از کتاب «ناگفته‌های دمشق» در سرای اهل قلم گفت: در این اثر رفتار نیروهای معارض سوریه با اسرای ایرانی مطرح شده‌ است. این کتاب بسیار خواندنی است و می‌تواند به کسانی که نمی‌دانند در سوریه چه می‌گذرد، آگاهی بخشد و آن‌ها را از عمق حوادث سوریه مطلع کند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از ستاد خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، کتاب «ناگفته‌های دمشق» امروز (17 اردیبهشت‌ماه) با حضور سردار محمدرضا نقدی، رییس سازمان بسیج مستعضفین، سردار احمد حق‌طلب، رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس سپاه، عزت الله الوندی، نویسنده اثر و سردار علی ناظری معاون فرهنگی سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه در سالن سرای اهل قلم نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.

سردار ناظری در آغاز به معرفی کتاب «ناگفته‌های دمشق» پرداخت و گفت: این کتاب روایت خاطراتی از زندانیانی است که برای زیارت حضرت زینب (س) به دمشق رفتند و 48 نفر آن‌ها به اسارت نیروهای معارض سوریه درآمدند. آن‌ها 159 روز اسیر بودند و به شکل وحشیانه‌ای مورد آزار و شکنجه قرار گرفتند.

وی ادامه داد: برای نگارش این کتاب تیمی به استان آذربایجان غربی اعزام شد. زیرا 13 نفر زائران از این استان بودند. خاطرات آن‌ها به صورت تاریخ شفاهی در مدت زمان سه روز توسط عزت‌الله الوندی جمع‌آوری و پس از مدتی کوتاه در قالب کتاب درآمد. نگارش جلدهای دوم و سوم این اثر هم از برنامه‌های سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس سپاه است. 

در ادامه عزت‌الله الوندی به فعالیت خود برای نگارش این کتاب اشاره کرد و گفت: پیش از نوشتن کتاب تصور دیگری از اسارت زائران ایرانی در سوریه داشتم. اما پس از مواجه شدن با این افراد روایت صحنه‌‌های تکان دهنده و جذابی از روز‌های اسارت آنان را شنیدم که بار دارماتیک از وقایع و اتفاقات داشت.

وی ادامه داد: وقتی شنیدم نیروهای مخالف سوریه با چه شقاوتی زائران ایرانی را شکنجه دادند، غیرت ایرانی‌ام باعث شد تا در برابر آن‌ها موضع گیری کنم و تمام اتفاقات را در جامعه بازتاب دهم. البته تدوین این اثر کار مشکلی بود، چون نمی‌خواستم آن را به صورت مصاحبه درآورم به همین دلیل گفت‌وگوها به صورت موازی در کنار هم آورده شد. در این اثر روایت، نقش اول را ایفا می‌کند و همین امر به جذابیت‌های آن افزوده است. البته ممکن است کتاب کاستی‌هایی هم داشته باشد که آن هم قابل دفاع است. زیرا  تلاش کردیم کاری که ارایه می‌دهیم از نظر استناد قوی و جنبه روایت را هم حفظ کرده باشد.

سردار نقدی در ادامه به جریانات حاکم بر جهان اسلام و جنایات صهیونیست‌ها اشاره کرد و گفت: در کتاب «ناگفته‌های دمشق» رفتار نیروهای معارض سوریه با اسرای ایرانی مطرح شده‌ است. این کتاب بسیار خواندنی است و می‌تواند به کسانی که نمی‌دانند در سوریه چه می‌گذرد، آگاهی بخشد و آن‌ها را از عمق حوادث سوریه مطلع کند. امروز در سوریه می‌بینیم این افراد حتی به قبور گذشتگان هم رحم نمی‌کنند و به جسمی که بعد از 1400 سال سالم است و نشان‌دهنده حقانیت اوست اهانت می‌کنند. این‌ها کسانی هستند که آمریکای به ظاهر مدافع حقوق بشر، سازمان دهنده و تأمین‌کننده مالی و حامی تبلیغات رسانه‌ای آن‌هاست. اما از آنجایی که خدا دشمنان ما را احمق آفرید، آنها در باتلاق اشتباهات خود بیشتر فرو می‌روند.

وی افزود: حمله صهیونیست‌ها به سوریه پیروزی نهضت جهانی اسلام و آزادسازی قدس را هشت سال جلو انداخت. سازمان‌های جاسوسی غرب که وهابیت و جریان‌های مشابه را به اسم اسلام عرضه می‌کنند، پیاده نظام‌های اسرائیلند. این بزرگ‌ترین رسوایی برای جریانات انگلیسی‌های خبیث و اسرائیل است که سال‌ها به واسطه آن‌ها بر مردم جهان حکومت می‌کنند و بین آن‌ها تفرقه‌ می‌اندازند.

سردار نقدی گفت: کتاب «ناگفته‌های دمشق» و اقدامات اهل ادب، هنر و رسانه‌ باعث روشنگری وقایع کشور سوریه می‌شود و هر چه بیشتر مطرح شود حقیقت استکبار را نمایان و باعث آگاهی مردم می‌شود. امروز اگر کسی یک جو غیرت و انسانیت داشته باشد با اسرائیل سر جنگ دارد. امروز اهل ادب و رسانه می‌توانند این آگاهی را به جامعه بدهند تا انسان‌هایی که از ترس غیرت خود را گم کرده‌اند انگیزه پیدا کنند و به صحنه بیایند.

وی در پایان افزود: این کتاب مفید هرچند محدود به جنایت‌های عوامل آمریکا در سوریه است و حق زائران عزیز را به تصویر می‌کشد، ‌اما امیدواریم از سوی اهالی سینما و هنر و سایر رشته‌‌ها مورد توجه قرار بگیرد زیرا حقایق این کتاب قابلیت تصویر شدن دارد تا حقیقت را به مردم برسانند.

بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا 21 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برپاست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها