مدیر سرای روزنامهنگاران و مدیر انتشارات این سرا از انتشار چند عنوان کتاب تالیفی در حوزه رسانه با رویکرد بومی در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: موضوع این کتابها در زمینه گزارشنویسی، خبرنویسی، یادداشتنویسی، طنز مطبوعاتی و شیوههای خبرنگاری نوین است.-
وی با اشاره به نوپا بودن این انتشارات گفت: به همین دلیل سال گذشته و امسال در نمایشگاه کتاب حضور نداریم و آثارمان توسط غرفه دفتر مطالعات و توسعه رسانهها در نمایشگاه ارایه میشوند.
امرایی درباره موضوع این کتابها توضیح داد: گزارشنویسی، خبرنویسی، یادداشتنویسی، طنز مطبوعاتی و شیوههای خبرنگاری نوین موضوع این کتابها را تشکیل میدهند. بیشتر این کتابها مرجع و دانشگاهی هستند و از سوی استادان رسانه در دانشگاهها نوشته شدهاند. عنوان نهایی این آثار هنوز مشخص نیست.
مدیر سرای روزنامهنگاران انتشار کتابهای تالیفی با رویکرد بومی در حوزه مطبوعات و رسانهها را از اهداف این انتشارات دانست و گفت: ما در این حوزه با کمبود یا حتی فقدان آثار تالیفی و بومی مواجهیم و کتابهای تخصصی رسانه که بر پایه مطبوعات ایران نوشته شده باشند اندکند.
وی با ابراز امیدواری برای تحقق کامل این هدف بار دیگر تاکید کرد: از نارساییهای عمده آموزش روزنامهنگاری در کشور کمبود آثار تالیفی در حوزه روزنامهنگاری ملی است.
امرایی تحقیقات و پایاننامههای دانشجویی را ظرفیتی برای انتشار کتاب دانست و گفت: بسیاری از این متون خاک میخورند و کسی سراغ آنها نمیرود درحالیکه میتوانند به صورت کتاب تدوین و منتشر شوند یا دستمایه انتشار کتاب قرار گیرند. به همین دلیل طی دو فراخوان از پژوهشگران، مولفان و مترجمان عرصه رسانه دعوت کردهایم آثار خود را به سرای روزنامهنگاران بسپارند تا شرایط انتشار آنها فراهم آید.
وی همچنین درباره نشستهای این سرا در بیست و ششمین نمایشگاه کتاب تهران گفت: در نمایشگاه امسال غرفهای نداریم اما طبق برنامهریزی قرار است پنج نشست این سرا به میزبانی مراکز دیگر برگزار شوند. مجمع عمومی مدیران سرای روزنامهنگاران ایران یکی از این نشستها به شمار میآید که تاکنون قطعی شده است.
نظر شما