به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، روانشناسی اسلامی چیست؟ چه تعریف و چه ضرورتی دارد؟ آیا روانشناسی موجود را طرد میکند یا تکمیل؟ آیا اساسا ممکن است یک «روانشناسی اسلامی» داشته باشیم؟ ماهیت، مبانی، موضوع، هدف، مسايل و روش تحقیق آن کدامند؟ برای تولید و تدوین روانشناسی اسلامی چه زیرساختهایی لازم است و چالشهای پیش رو کدامند؟ اینها تنها برخی پرسشهايی هستند که در این اثر تلاش شده به آنها پاسخ داده شود. ضمن اینکه با تمرکز بر روانشناسی اسلامی، تاریخچه روانشناسی در ایران، وضعیت فعلی و چشمانداز آینده آن ترسیم و تلاش شده است تا با معرفی مراکز آموزشی و پژوهشی و نیز پژوهشگران فعال در عرصه مطالعات اسلامی ـ روانشناختی، زمینه همافزایی امکانات و استعدادهای کشور در راستای رسیدن به یک روانشناسی بومی و اسلامی را افزایش دهد و از موازیکاریها در این زمینه بکاهد.
«ماهیت روانشناسی»، «ضرورت روانشناسی اسلامی»، «امکانسنجی، تعریف و ماهیت روانشناسی اسلامی»،«روند و مراحل تولید روانشناسی اسلامی و مقتضیات آن»، «وضعیت نظام آموزشی و پژوهشی کشور در ارتباط با روانشناسی اسلامی»، عناوين فصلهاي پنچگانه اين كتابند.
اين اثر به کوشش مرتضی فرقانی، نجیبالله نوری و علیرضا شیخشعاعی و زیر نظر آیتالله محمد غروی و حجتالاسلام والمسلمین مسعود آذربایجانی تاليف شده است.
چاپ نخست کتاب «نگاهی به روانشناسی اسلامی» در 294 صفحه با شمارگان هزار نسخه و بهای 57 هزار ریال به همت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روانه بازار کتاب شده است.
نظر شما