حسینی به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: کتاب «چالشهای گرافیک ایران» نقدی بر آثار گرافیستهای معاصر ایران به ویژه گرافیستهای نسل اول است.
وی افزود: در این کتاب مطرح شده که گرافیک امروز ایران در چه وضعیتی است و تا چه حد وامدار هنر گرافیک اروپا است و یا چگونه به پیشینه هنری ایران وابسته است. همچنین آثار هنرمندانی چون مرتضی ممیز، قباد شیوا، استاد حمیدی، ابراهیم حقیقی، فرزاد ادیبی و دیگر هنرمندان صاحبنام این عرصه در این کتاب بررسی شده است.
این مدرس گرافیک و تاریخ هنر در توضیح بیشتر مطالب کتاب گفت: هنر گرافیک و طراحی جلد کتاب در ایران در ابتدا وامدار هنرهای نقاشی ایران و کتاب آرایی و به طور کل شیوههای سنتی بود اما در ادامه و در جایی که هنر گرافیک با صنعت چاپ پیوند میخورد این هنر وامدار سنت گرافیک اروپا میشود که من از آن با عنوان گرافیک مدرن ایران یاد میکنم.
مولف کتاب «تاریخ نقاشی در ایران» در ادامه با اشاره به پیوند تکنولوژیهای جدید با هنر گرافیک امروز ایران گفت: در فصلهایی از این کتاب میزان تاثیر تکنولوژیهای جدید و به روز چون نرمافزارهای گرافیک و هنر دیجیتال در تحول هنر گرافیک ایران توضیح داده شده است.
حسینی در پایان گفت: من دوست داشتم این کتاب از سوی ناشری که اجازه بدهید نامش را بیان نکنم، منتشر شود. اکنون این ناشر در حال بررسی کتاب است و در نهایت اگر آن را نپذیرفت، خودم برای انتشار آن به صورت ناشر – مولف سرمایهگذاری خواهم کرد.
سید رضا حسینی هماکنون عضو هیات علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی است. به قلم او پیشتر کتابهای «تاریخ نقاشی در ایران»، «شناخت هنر گرافیک» و «هنر و معماری ایران و جهان» منتشر شده است.
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۴
نظر شما