شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۱
منابع الکترونیک چندرسانه‌ای آموزش زبان، بومی‌سازی شدند

دبیر سمینار بومی‌سازی دوره‌های آموزش زبان انگلیسی از وطني شدن منابع الکترونیک چند رسانه‌ای كتاب‌هاي آموزش زبان انگلیسی برای نخستین بار در کشور خبر داد.-

علیرضا ربانی در گفت‌‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اظهار کرد: این کتاب‌ها به همراه منابع الکترونیک صوتی و تصویری در مدت یکسال و نیم تهیه و تولید شده است. 

دبیر سمینار بومي سازي دوره‌هاي آموزش زبان انگليسي  با اشاره به بومی سازی مجموعه کتاب‌ها و منابع الکترونیک سمعی و بصری دوره‌‌هاي آموزش زبان انگلیسی، عنوان كرد: اين نرم‌افزار‌‌ها كه نمونه خارجي ندارد از کتاب‌های آموزش زبان انگلیسی( heythere) ،(Backpack) و (Top notch) از مجموعه کتاب‌های لانگ من پیرسن  تهيه شده‌اند. 

وی با تاکید بر این‌كه منابع الکترونیک دیداری و شنیداری چندرسانه‌ای آموزش زبان انگلیسی، نخستین بار در کشور طراحی و بومی‌سازی شده‌اند، افزود: این نرم‌افزارها بر اساس سیاست‌ها و رویکردهای وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و  فرهنگ و ارشاد اسلامی طراحي شده‌اند.
 
رباني عنوان كرد: اين طراحی از سوي کمیته‌ای 14 نفره از کارشناسان زبان انگلیسی با سرپرستی مدیریت نشر غزال جوان انجام شد. 

دبیر سمینار بومی‌سازی دوره‌های آموزش زبان انگلیسی، امکان پخش همزمان صدا و تصویر، سادگی کار با نرم‌افزار، قابلیت برقراری ارتباط با کاربر، تنوع و تعدد تصاویر، قابلیت بازکردن فیلم و متن‌های آموزشی و اتصال کاربر به اینترنت هنگام استفاده را از  ویژگی‌های نرم‌افزار چندرسانه‌ای زبان انگلیسی عنوان کرد. 

ربانی تاکید کرد: اکنون نرم‌افزار چندرسانه‌ای در مراکز آموزش زبان انگلیسی سراسر کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و فلش‌کارت‌هایی برای تقویت مهارت‌های زبانی دانش‌آموزان در نظر گرفته شده که تا پایان سال جاری به بازار خواهد آمد.

وي عنوان كرد: تغييرات اعمال شده بر منابع صوتي، تصويري و ويدويي مطابق اصلاحات انجام شده در كتاب‌هاي مرتبط با آن‌هاست كه مربيان آموزش زبان انگليسي از آن‌ها استفاده مي‌كنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها