عمران قربانیان در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، در این باره عنوان کرد: در مرحله آزمایشی چهار ایستگاه مطالعه در محلهای استانداری، فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی، اداره کل آموزش و پرورش و بانک ملی شعبه مرکزی شهر کرمانشاه دایر میشوند.
وی با بیان اینکه این ایستگاههای مطالعه دارای ظرفیت 500 تا 700 جلد کتابند، اظهار کرد: این سازهها دارای تنوع 15 عنوانی کتابند و از هر عنوان 30 تا 40 جلد کتاب در این ایستگاهها جاسازی میشوند. این آثار مکتوب شامل موضوعهایی مانند روانشناسی، تاریخ، ادبیات، کودک ونوجوان و مبحث علوم و فنون خواهند بود.
کارشناس ایستگاه مطالعه اداره کل کتابخانههای استان کرمانشاه با اشاره به موقت بودن استقرار این ایستگاههای مطالعه در این مراکز گفت: این ایستگاههای مطالعه در فاز نخست با تامین منابع از سوی نهاد کتابخانههای کشور دارای شش تا هفت هزار عنوان سهمیه کتاب ماهانهاند و شرط استقرار دایم آنها بستگی به مشارکت نهادی دارد که ایستگاه مطالعه در آن دایر میشود.
قربانیان افزود: نهادهایی که ایستگاههای مطالعه در آن مستقر میشوند، باید 50 درصد هزینه خرید کتاب را بعد از گذشت شش ماه از استقرار این ایستگاهها به نهاد کتابخانههای کشور پرداخت کنند و در خرید نیمی از کتابهای ایستگاه مطالعه خویش، بعد از مدت زمان ذکر شده، مشارکت داشته باشند.
وی درباره شرایط انتخاب کتاب برای جایگزینی در این سازههای مطالعاتی گفت: هر استان دستکم یک نماینده برای انتخاب کتاب در حوزههای مختلف در نهاد کتابخانههای کشور دارد و این کارشناسان که از استادان حوزه و دانشگاهند، کتابهای مورد نیاز ایستگاههای مطالعه استانها را مشخص میکنند.
کارشناس ایستگاه مطالعه اداره کل کتابخانههای استان کرمانشاه با بیان اینکه اکنون این چهار ایستگاه مطالعه در مرحله تایید قرار دارند، اظهار کرد: علی افسری، کارشناس ایستگاههای مطالعه نهاد کتابخانههای کشور، دیروز(یکشنبه) از مکان این سازهها(ایستگاههای مطالعه) بازدید کرد که بعد از تایید نهایی مکان از سوی وی، این چهار ایستگاه مطالعه طی دو ماه آینده در شهر کرمانشاه راهاندازی میشوند.
دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۵
نظر شما