علی کاکایی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: از روز نخست این نمایشگاه تاکنون سه میلیون ریال کتاب این انتشارات به فروش رفته است، در حالی که این رقم در دورههای گذشته چهار تا پنج میلون ریال در روز بوده و این آمار فروش، نشان از کاهش خرید در نمایشگاه امسال به دلیل گرانی کتاب دارد.
وی اظهار کرد:استقبال از نمایشگاه استانی کتاب کرمانشاه مانند سالهای پیش مناسب است اما توان خرید کتاب مردم کاهش پیدا کرده و مردم بیشتر از خرید کتاب، به بازدید از نمایشگاه میپردازند.
مدیر انتشارات زانیار که امسال در سالن بیستون نمایشگاه استانی کرمانشاه به عرضه کتابهای عمومی میپردازد، عنوان کرد: امسال افزون بر 60 عنوان کتاب را عرضه کردهایم و از هر عنوان، بین 10 تا 20 جلد، برای حضور در نمایشگاه در نظر گرفته شد.
کاکایی با اشاره به ضرورت تبلیغات گسترده برای نمایشگاههای استانی کتاب اظهار کرد: ایران فقط تهران نیست و نمایشگاه کتاب مراکز استانی باید از مدتها پیش از برپایی آن، در سراسر کشور اطلاعرسانی شود. البته این تبلیغ نباید فقط به پخش بنر و پوستر در سطح استان و شهر مربوطه محدود شود.
وی با ارایه پیشنهاد افزایش مدت نمایشگاه استانی کتاب کرمانشاه گفت: بهتر است مدت برپایی نمایشگاههای مراکز استانی افزایش یابد. نمایشگاه سراسری مراکز استانها با داشتن پنج روز مفید برای بازدید مخاطبان، بدون در نظر گرفتن روزهای افتتاح و پایانی نمایشگاه، فرصتی بسیار کم را برای بازدید مردم شهرستانهای مختلف استان فراهم میکند.
مدیر انتشارات زانیار عنوان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بهتر است یک مجتمع فرهنگی کتاب را با کمک بخش خصوصی و تامین اعتبار از سوی دولت، در مراکز استانها دایر کند تا در طول سال ناشران و کتابفروشان استانی، ویترینی مناسب برای عرضه کتاب داشته باشند.
یکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۵
نظر شما