فعالان بیستمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم تجلیل شدند
وزیر ارشاد: تلاش کنیم تا قرآن از مهجوریت خارج شود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسمی که امروز (15 مهر) با هدف تجلیل از فعالان بیستمین دوره از نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم برگزار شد، گفت: همه دستگاهها و نهادهای دولتی و خصوصی باید تلاش کنند تا با کمک یکدیگر قرآن کریم را از مهجوریت خارج کنیم.-
وی با بیان اینکه هر سال نمایشگاه قرآن کریم با روند رو به پیشرفتی مواجه است، افزود: امیدوارم بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم نیز با ارایه پیشنهادها و راهکارهای جدید از سوی فعالان قرآنی هر چه باشکوهتر برگزار شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه تمام نمایشگاهها بهویژه نمایشگاه قرآن کریم در جریانسازی فرهنگی بسیار موثرند، بیان کرد: نمایشگاه قرآن کریم زمینههای ایجاد ذوق و شوق در افراد را برای خواندن و تدبر در قرآن فراهم میکند. با برپایی این نمایشگاه انگیزه فراگیری قرآن کریم در کشور افزایش مییابد.
حسینی عنوان کرد: قرآن سفره گستردهای است که همه نوع نیاز را تامین میکند. راهحل تمام مسایل زندگی در قرآن کریم یافت میشود. بنابراین، باید بیش از پیش از این کتاب آسمانی بهره ببریم.
وی ادامه داد: در دیدارهایی که با مسوولان فرهنگی سایر کشورها داریم، شاهدیم که آنها برای حضور در نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم ابراز علاقهمندی میکنند و خواستار برگزاری این نمایشگاه و مسابقههای قرآنی در کشور خود نیز هستند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سخنانش گفت: اکنون زمینه برای انجام فعالیتهای گسترده قرآنی نه تنها در کشور بلکه در سایر کشورها نیز فراهم است؛ بنابراین، مسوولان و فعالان قرآنی، نهادها و دستگاههای ذیربط باید همکاریهای خود را در این حوزه دو چندان کنند.
حسینی افزود: امسال شاهد برپایی بخشهای جدیدی در نمایشگاه قرآن کریم بودیم. «عترت» عنوان بخشی از این دوره از نمایشگاه قرآن کریم بود که برای نخستینبار به تجلیل و قدردانی از خادمان نهجالبلاغه پرداخت. همچنین بخش «رهیافتگان» با استقبال خوب بازدیدکنندگان مواجه شد.
وی اظهار کرد: از دیگر بخشهای بیستمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم که با ازدحام جمعیت مواجه بود، میتوان به «مشاورههای تربیتی، خانوادگی و دینی» اشاره کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در این دوره از نمایشگاه قرآن کریم تمام معاونتهای این وزارتخانه حضور فعال داشتند، گفت: الگوهایی از حجاب اسلامی که در بخش «مد و لباس» بیستمین نمایشگاه قرآن کریم ارایه شده بود، با اهتمام ویژهای از عموم مردم برخوردار شد. بخش «ادبیات و شعر» نیز از دیگر بخشهایی بود که با اقبال خوبی از علاقهمندان مواجه شد.
حسینی با اشاره به اینکه هر کسی از محققان و صاحبنظران عرصه قرآن و نهجالبلاغه که حرف نو در این حوزه دارند، در بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم شرکت کنند، عنوان کرد: نمایشگاه قرآن کریم فرصت مناسبی برای ارایه دستاوردهای قرآنی است.
وی افزود: با توجه به راهاندازی بخش معاونت قرآن و عترت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید فعالیتهای قرآنی بیش از گذشته باشد تا بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با تاثیرات بیشتر و بهتری برپا شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با بیان اینکه امیدوارم اعمالی که تاکنون در نمایشگاههای قرآن صورت گرفته، مورد رضایت خداوند قرار بگیرد، گفت: تمام نهادها و دستگاههای قرآنی باید از اکنون فعالیتهای خود را برای برگزاری بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم آغاز کنند.
در ادامه این مراسم حجتالاسلام حمید محمدی، رییس بیستمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، گفت: این دوره از نمایشگاه قرآن در دو بخش خدمات و محتوا در مقایسه با سال گذشته شرایط بسیار خوبی داشت.
وی توضیح داد: بیشترین تعداد بخشهای نمایشگاه قرآن در بیستمین دوره از این نمایشگاه برپا شدند که میتوان به بخشهای تحول علوم انسانی، بینالملل، بیداری اسلامی، قرآن و فرهنگ ملل مسلمان اشاره کرد.
رییس بیستمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم افزود: در این دوره از نمایشگاه قرآن حدود 150 دستگاه و نهاد قرآنی حضور داشتند. همچنین 310 نشست علمی و تخصصی و 25 محفل انس با قرآن کریم برگزار شد. 150 ناشر داخلی، 25 ناشر بینالملل و 100 ناشر الکترونیک در نمایشگاه قرآن سال جاری حضور داشتند.
حجتالاسلام محمدی با بیان اینکه كوشش ميشود تا بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از نظر محتوا و خدمات، جدیتر برگزار شود، گفت: اگر بتوانیم فضای جدیدی از مصلای امام خمینی(ره) را در اختیار بگیریم، بهیقین نمایشگاه قرآن آینده متنوعتر و جذابتر برگزار خواهد شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس بیستمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در پایان، از برگزیدگان و فعالان بیستمین نمایشگاه قرآن کریم تجلیل کردند. این نشست در دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
نظر شما