سه‌شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۲

جدول هفتگی پرفروش‌ترین کتاب‌های داستانی آلمان این هفته به چهار رمان تازه نفس خوشامد گفت.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از اشپیگل، این چهار رمان به ترتیب رمان «تحقیر» نوشته جوسی آدلر اولسن ،«عقیده دروغ» نوشته الیزابت جورج، «زمان، زمان» نوشته مارتین زوتر و «افسانه آلبا. مسیر تاریک» است. 

اما رمان «تحقیر» که در 539 صفحه منتشر شده، پرطرفدارترین رمان هفته گذشته در آلمان بود و جوسی آدلر اولسن جنایی‌نویس مشهور دانمارکی سرانجام با جدیدترین رمانش با عنوان «تحقیر» به صدرنشینی دراز مدت یوناس یوناسون سوئدی و قهرمان صد ساله اش پایان داد.
 
یک مجموعه از انسان های گم شده از سال 1987 که به یک انسان و سرنوشت دهشتناک او مربوط هستند. این شخص کسی نیست جز نته هرمانسن، یک زن جوان بدون هیچ شانسی برای برخورداری از یک زندگی آزادانه که از سوی برخی و از جمله یک پزشک متعصب با سوء رفتار روبه رو و به جزیره زنان مطرود تبعید می شود و بعد در پی انتقامی وحشیانه برمی آید...
 
اولسن متولد 2 آگوست 1950 در کپنهاگ است. او در رشته های پزشکی، جامعه شناسی، تاریخ سیاسی و فیلم تحصیل کرده و در مشاغل زیادی فعالیت داشته است. وي سال 1997 نخستین رمانش را با نام «خانه الفبا» منتشر کرد و در سطح بین المللی به موفقیت و شهرت دست یافت. در سال 2007 با نوشتن جلد نخست از مجموعه رمان های «کمیسر کارل مورک» با عنوان «ترحم» به فعالیت خود در عرصه نوشتن ادامه داد و سال 2008 دومین جلد این مجموعه با نام «هتک حرمت» و سال 2009 جلد سوم را با نام «رستگاری» به زیر چاپ برد که این سه رمان با ترجمه «هنس تیس» در سال های 2009 ، 2010 و 2011 در آلمان منتشر شدند.

این نویسنده علاوه بر رمان نویسی به نگارش نمایشنامه های رادیویی، قطعه تئاتری، کتاب کودک و کتاب های فیلم نیز پرداخته و برای آثار ادبی خود در مارس 2010 جایزه «ریدرز بوک پرایز» 2009 برای بهترین رمان علمی تخیلی دانمارک ، در آوریل 2010 جایزه آکادمی جنایی دانمارک برای بهترین اثر جنایی-هیجان انگیز دانمارک مربوط به سال 2009 و جایزه جنایی سال 2010 کشورهای حوزه اسکاندیناوی را کسب کرده است. 

دومین رمان تازه وارد این هفته تحت عنوان «عقیده دروغ» نوشته الیزابت جورج نویسنده آمریکایی است که در 700 صفحه با ترجمه شارلوته برویر و نوربرت مولمان منتشر شده و مکان سوم این جدول را در اختیار دارد. این کتاب داستان جدیدی از ماجراهای بازرس توماس لینلی است. الیزابت جورج تا کنون با جوایز مختلفی همچون جایزه آنتونی و جایزه آگاتا را نصیب خود کرده است.
 
سومین رمان تازه وارد این هفته با عنوان «زمان ، زمان» اثر مارتین زوتر است. این رمان در 296 صفحه منتشر شده است و در مکان چهارم جدول این هفته جای گرفته است.در خلاصه این اثر آمده است : آیا این دیوانگی است که کسی گمان کند که زمان نه به سمت جلو بلکه به سمت عقب در حال گذشتن است؟ پتر تالر در آغاز هنگامی که از نقشه «کنوپ» پیر که در منزل روبه‌رویی او زندگی می کند آگاه می شود ، با خودش می اندیشد: این دیوانگی است. چرا که همسایه او در نظر دارد یک امر غیرممکن را ممکن کند. 

مارتین زوتر متولد 29 فوریه 1948 در زوریخ است. او از سال 1991 کار نویسندگی را آغاز کرد و پیش از آن نیز به نوشتن گزارش و فیلنامه می‌پرداخت. وی از سال 1992 در ستون «اتاق بازرگانی» نشریه «ولت وخه» مشغول فعالیت شد. زوتر در 29 مارس 2004 در زوریخ با دریافت جایزه «جغد طلایی دیوگنس» تجلیل شد. از آثار موفق و پرفروش وی می‌توان به رمان «سرآشپز» منتشر شده در سال 2010 اشاره کرد. او همراه همسرش در اسپانیا و گوآتمالا زندگی می‌کند. 

رمان 672 «افسانه آلبا. مسیر تاریک» نوشته مارکوس هایتس چهارمین رمان تازه وارد این هفته است که در مکان هشتم ایستاده است. آلبا در یک قلمرو فراموش شده منتظر لحظه ای است که بتواند به سرزمین امن بازگردد. نبرد سرنوشت ساز نزدیک است. آلبا در یک محل خطرناک زیرزمینی با یک آدم کوتوله مواجه می شود که تونگدیل نام دارد ...

مارکوس هایتس» متولد 1971 از موفق ترین نویسندگان داستان های تخیلی آلمان است که در رشته های زبان و ادبیات آلمانی و تاریخ تحصیل کرده و به عنوان نویسنده آزاد در «سوایبروکن» زندگی می کند. او تا کنون هشت بار جایزه ادبیات تخیلی آلمان را کسب کرده که از این تعداد تنها سه بار آن مربوط به سال 2007 است. از مشهورترین ترین و پرمخاطب ترین آثار وی می توان به «افسانه های آلبا – عصبانیب بجا» و «قیصر اژدها ها» اشاره کرد. نخستین رمان این نویسنده که «سایه های اطراف» نام داشت، مقدمه ای بر افسانه شش جلدی «اولدارت؛ عصر تاریکی» بود که در سال 2003 با اهدای جایزه ادبیات تخیلی از آن قدردانی شد. 

در هفته ای که گذشت رمان «صد ساله ای که از پنجره پرید و ناپدید شد» نوشته یوناس یوناسون در مکان دوم ، «اوضاع و احوال بریتانی» نوشته ژان لوک بانالک در مکان پنجم ، «مردی که قاتل نبود» و «زنانی که او شناخت» نوشته هانس رزنفلت و میشاییل هیورت در مکان های ششم و هفتم ، «خاموش کردن» نوشته مارتین زوتر در مکان نهم و «ستایش پانم . خشم آتشین» نوشته سوزان کالینز در مکان انتهایی جای داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها