به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، به نقل از روابط عمومي دفتر مطالعات و برنامهريزي رسانهها، کتاب «درآمدي بر ارتباطات سنتي در ايران» امسال براي بار سوم و تعداد هزار نسخه به بهاي سه هزار و 500تومان و 148 صفحه در اختيار مخاطبان قرار گرفته است. اين کتاب، بار نخست در سال 1382 به چاپ رسيده بود.
فرقاني، استاد ارتباطات و روزنامهنگاری براي چاپ سوم «درآمدي بر ارتباطات سنتي در ايران» که از چاپ نخست مقدمه 50 صفحهاي کاظم معتمدنژاد را به همراه دارد، مقدمهاي با عنوان تکنولوژي ارتباطات سنتي نگاشته و در آن با ذکر نمونه به شيوههاي ارتباطاتي و اطلاعرساني گذشتگانمان و افزايش اشتياق روزافزون دانشپژوهان ايراني براي پژوهش و مطالعه هر چه بيشتر در اين رشته پرداخته است.
کتاب حاضر علاوه بر مقدمه مؤلف براي چاپهاي سوم و قبلي و مقدمه دکتر معتمدنژاد شامل پيشگفتار و در چهار بخش تنظيم شده است.
کتاب «رسانهها و بازتوليد جامعه توليد منتظر» نيز که به چاپ دوم رسيده است به مباحث اعتقاد به ظهور منجي، انتظار، جامعه آرماني و نقش فرهنگ و شيوههاي انتقال فرهنگ انتظار و اعتقاد به ظهور منجي از طريق ابزارهاي مناسب از جمله رسانه ميپردازد.
اين کتاب در 222 صفحه و بهاي سههزار و 500تومان در هشت فصل تدوين شده است.
علاوه بر پيشگفتار مؤلف در فصل يک به رسانه و انتظار و در فصلهاي بعدي به رسانه و منتظران، بايستههاي انتظار در عرصه رسانه، رسانه و تجلي اصول اسلامي در عصر انتظار، رسانه و آسيبشناسي جامعه منتظر، عوامل پيدايش آسيب در جامعه منتظر، راهکارهاي مقابله با آسيب در جامعه منتظر و رسانه، نقد و بررسي مستند آسيبها ميپردازد.
نويسنده معتقد است سخن از انتظار حيات و زندگي بشر را در نظر دارد و ماهيت زندگي انسان با انتشار و اميد به آينده عجين شده است.
لازمه حرکت به سوي فرداها پويايي است که بدون انتظار مفهوم ندارد. پس ماهيت زندگي با انتظار پيوند خورده است. وي در راستاي اين انتظار آرماني توليد و بازتوليد جامعه منتظر را از منظر رسانه به مداقه گذاشته است.
یکشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۴
نظر شما