عباس ایرانعقیده با اشاره به ضرورت وجود جدول معیارها و ملاکهای داوری آثار ارسالی به جشنواره مسابقات صنعت چاپ، گفت: فعالان حوزه چاپ با توجه به جدول ارزشیابی سطح کمی و کیفی کارشان را افزایش میدهند.-
وی ادامه داد: از سوی دیگر داور نیز که مسوولیت سنجش و بررسی آثار را به عهده دارد، میداند که نمیتواند در داوریها سلیقهای عمل کند.
ایرانعقیده در بخش دیگر سخنانش درباره ضرورت گستردگی اطلاعرسانی برای مسابقات چاپ، عنوان کرد: اطلاعرسانی مسابقات باید از طریق اتحادیههای صنفی و تشکلها انجام شود، زیرا آنها به خوبی با زیرمجموعههای خود آشنایند.
مدیر مجتمع صنعتی نقش مبنا گفت: در فراخوان مسابقات نیز میتوان مجموعهای از معیارها و ملاکهای داوری مسابقات را برای چاپخانهها فرستاد تا فعالان این حوزه به تناسب رشته و حوزه تخصصی خود آثار را ارسال کنند.
به گفته رییس هیات مدیره انجمن چاپ دیجیتال ایران، در گذشته رسم بر این بود که نخست اثر ارسال میشد، سپس هیات داوران ملاکهای ارزیابی را بیان میکردند در حالی که این شیوه چندان مناسب و علمی نبود.
ایرانعقیده اظهار کرد: اگر به عنوان یک فعال حوزه چاپ قرار است در مسابقهای شرکت کنم باید جدولی باشد که در آن مشخص شود از 100 نمره چه نمرهای به نوآوری و خلاقیت، چه میزان به کیفیت و چقدر به حوزههای دیگر اختصاص دارد.
امسال مراسم معرفی برندگان و اهدا جوایز یازدهمین دوره مسابقات تخصصی جشنواره صنعت چاپ، همزمان با جشنواره صنعت چاپ ایران در شهریورماه برگزار میشود.
نظر شما