یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۰
کتابخانه‌های شهری، نصف کتابخانه‌های روستایی هم نیستند

مسوول کتابخانه‌های عمومی سیرجان در استان کرمان گفت: کتابخانه‌های شهری سیرجان به‌دلیل محلی بودن بسیار کوچکند و در مقایسه با مساحت کتابخانه‌های روستایی، به نصف هم آن‌ها نمی‌رسد.-

محمد حافظی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با بیان این‌که کتابخانه‌های شهری سیرجان به دلیل قدیمی بودن و داشتن ماهیت محلی و منطقه‌ای بودن، کوچک ساخته شده‌اند، افزود: بزرگترین کتابخانه شهری سیرجان حدود 130 متر مساحت دارد، در حالی‌ که کوچکترین کتابخانه روستایی این شهرستان حدود 500 متر مساحت بنای مفید دارد که این تفاوت، مشکلاتی را به‌وجود آورده است. 

وی با یادآوری مشکلات کتابخانه‌های شهری سیرجان گفت: با شروع فصل امتحانات کتابخانه‌های سیرجان مملو از جمعیت می‌شوند و مراجعه کنندگان به کتابخانه که اغلب نوجوان و پر از انرژی‌اند، نمی‌توانند از فضای مطالعه استفاده کنند و در نتیجه، اسباب نارضایتی و اعتراض آن‌ها ایجاد می‌شود. 

حافظی با یادآوری برنامه کتابخانه‌های عمومی سیرجان در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: برنامه ویژه‌ای این ایام شامل روخوانی از کتاب‌های مذهبی، آموزش تلاوت قرآن کریم و برگزاری مسابقه‌های فرهنگی است. 

وی گفت: شهردار سیرجان همواره حامی کتابخانه‌ بوده است اما به تازگی در پرداخت حق نیم‌درصد درآمد قانونی به کتابخانه‌ها کوتاهی کرده و ما را از نظر بودجه دچار مضیقه کرده است. 

حافظی عنوان کرد: اگر حمایت محمد حسین‌زاده، مدیرکل کتابخانه‌های استان فارس نبود، ما دچار مشکلات مالی فراوان می‌شدیم اما توجه وی باعث شده که با وجود کمبود جا و تعویق در دریافت حق نیم‌درصد شهرداری همچنان به تلاش خود ادامه دهیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط