كتاب «دلبستگي در آثار امام خميني(ره)» منتشر شد. اين اثر به موضوع دلبستگي از منظر امام خميني(ره) و ساير اندیشمندان ميپردازد.-
يكي از ويژگيهاي شگفتآور و برجسته آدمي، «دلبستگي» است. اين نيرو از عواطف آدمي سرچشمه گرفته و مركب از تمايلات جسماني، حسن جمال، حسن اجتماعي، تعجب و عزتنفس است. شگفتي و برجستگي اين پديده از آن روست كه ميتواند شور عظيم در انسان برانگيزد و مبدا تحمل، قدرت و جسارتي خيرهكننده در وي شود و او را براي هرگونه خطرپذيري مهيا كند.
به طور خلاصه بايد گفت كه «هرگاه كسي دلبسته چيزي شد، ميتوان با اين سلسلهجنبان، هرگونه تغييري در وي آفريد.»
قرآن نه تنها دلبستگي را نفي نميكند، بلكه به آن تشويق نيز ميكند و بيان ميدارد كه موضوع مهم، امري است كه به آن دلبسته ميشويم و جهتي است كه به اين دلبستگي ميدهيم.
امام خميني(ره) بارها در آثارشان تاكيد كردهاند كه «سرچشمه تمام خطاها و ريشه جميع مفاسد و گرفتاريها، حب دنياست. دنيايي كه اعم از مال، شهرت، رياست و جميع مظاهر آن است. سپس حب دنيا را برابر با علايق به اشيا و افرادي معرفي ميكند كه انسان را از اطاعت خدا بازميدارند.»
از ديدگاه امام خميني(ره) سرچشمه تمام مفاسدي كه موجب هلاك انسان ميشود، همين دلبستگي و علاقه به دنيا و مظاهر آن است.
رابطه عشق و عقل، نقش عقل در هدايت در كلام امام خميني(ره)، جريان عشق در همه عوالم، آثار، نتايج و ويژگيهاي دلبستگي و همچنين راهكارهاي پيشگيري و درمان دلبستگي موضوع فصلهاي اين كتاب است.
چاپ نخست كتاب «دلبستگي در آثار امام خميني(ره)» به قلم ياسين كماليوحدت، با شمارگان هزار نسخه، در 237 صفحه و به بهاي هفتهزار و 900 تومان از سوي موسسه چاپ و نشر عروج منتشر شد.
نظر شما