جمعه ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۰
بخش کودکان باید ویژه آنان طراحی شود

الهه یزدانی، مادر «سحر صادقی» کم سن و سال‌ترین عضو کتابخانه‌های عمومی شهرستان خمینی‌شهر استان اصفهان، گفت: بخش منابع و آثار کتاب‌های کودکان کتابخانه‌های عمومی باید تقویت شود. همچنین فضاسازی این بخش باید متناسب با نیاز و حال و هوای کودکان باشد._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کوچکترین عضو کتابخانه‌های عمومی خمینی‌شهر نوزاد هشت ماهه‌ای به نام سحر صادقی است که در کتابخانه امام صادق (ع) شهر درچه عضویت دارد. الهه یزدانی، مادر سحر هم 25 ساله و خانه‌دار است. او معمولا هفته‌ای سه بار همراه با دختر هشت ماهه‌اش به کتابخانه می‌رود و کتاب‌های مورد نیاز فرزندش را در حوزه‌های مختلف به امانت می‌گیرد.

یزدانی درباره انگیزه‌اش برای ثبت‌نام سحر در کتابخانه امام صادق (ع) گفت: با تشویق کتابداران و تبلیغات کتابخانه به این کار علاقه‌مند شدم. از سوی دیگر، آشنایی کودکم با کتاب از دیگر دلایل ثبت‌نام  سحر در کتابخانه عمومی بود.

یزدانی ادامه داد: ابتدا او را با تصاویر و رنگ‌های آثار مکتوب آشنا می‌کنم تا وقتی بزرگ‌تر شد و هر وقت مشکل یا سوالی داشت، به سراغ کتاب بیاید و انگیزه مطالعه را داشته باشد و هیچ وقت فراموش نکند که کتاب می‌تواند پاسخ سوالات مختلف او را بدهد.

وی با بیان این‌که «در خانه نیز معمولا وقت می‌گذارم و برای سحر کتاب می‌خوانم» افزود: پدر سحر، کارگر شرکت پتروشیمی است و او نیز با علاقه زیادی، سحر را به کتابخوانی دعوت می‌کند. 

وی با اشاره به محدودیت کتاب‌های کودک در کتابخانه‌های عمومی گفت: کتاب‌های این حوزه باید در کتابخانه‌‌های عمومی بیشتر شود. همچنین ضرورت دارد کتاب‌های رنگ‌آمیزی و تصویری نیز به مجموع این آثار افزوده شوند.

به گفته یزدانی، توجه به مناسب‌سازی و تنوع‌سازی محیط کتابخانه برای بخش کودکان نیز از دیگر مواردی است که می‌تواند به جذب کودکان به محیط کتابخانه کمک کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط