وي ادامه داد: گفتههای وی حاصل 15 ساعت مصاحبه بود كه دوران جواني او و مصادف شدن آن با پیروزی انقلاب اسلامی، شرکت در دوره تربيت معلم، حضور در جبهههای دفاع مقدس و خاطرات اسارت وی را هم در بر ميگرفت.
احمدپور درباره تفاوت خاطرات اين آزاده با اسیران دیگر گفت: ناصر روحي دو تفاوت بارز با ديگر آزادگان گيلاني داشت، نخست آنكه به عنوان يك تحصيلكرده به صورت داوطلبانه وارد جبهههای جنگ شده و نگاهي جزیينگر به حوادث پيرامون خود داشته است و دوم آنكه قدرت عجيبي در به ياد آوردن خاطرات گذشته داشت.
وي در پاسخ به اين نکته كه رزمندگان دیگری در دوران دفاعمقدس هم تحصيل كرده بودند و داوطلبانه وارد جبههها شدند، بنابراين نميتوان اينها را ويژگي این راوی در نظر گرفت افزود: گفته من بر اساس تجربياتم در پي مصاحبه با آزادگان گیلان است، در بين اين افراد آقاي روحي تحصيل كرده بود و خاطراتش را با جریيات بيان ميكرد.
احمدپور افزود: در بخشي از خاطرات، ناصر روحي به حال و هواي روستاي «شالما» و نفوذ مبارزات انقلاب در آن، راهپيماييهاي كوچك در اين روستا تا پيروزي انقلاب و سپس تشكيل بسيج اشاره دارد.
وي ادامه داد: اكنون در مراحل پاياني نگارش كتاب خاطرات وی هستم و تا دو هفته آينده آن را به حوزه هنري استان گيلان تحويل خواهم داد. البته هنوز نامي براي اثر انتخاب نكردهام اما در 200 صفحه و با ضمایمی از اسناد و تصاوير منتشر خواهد شد.
نظر شما