شماره پنجاه و یکم و پنجاه و دوم کتاب ماه علوم اجتماعي منتشر شد. این شماره حاوی پروندهای درباره روششناسی علم اقتصاد است._
«مسیری برای گریز از چنبره انگاره مسلط» عنوان و موضوع سخن ماه اين نشريه است که نگارش آن را سجاد صفارهرندی به عهده داشته است.
در بخش «پرونده» این شماره از كتاب ماه علوم اجتماعي به موضوعهایی مانند «اصناف روششناسیهای انتقادی در اقتصاد»، «دلالتهای رویکرد پارادایمی برای اقتصاد اسلامی»، «روششناختی پیرامون تعریف اقتصاد اسلامی»، «روششناسی اقتصاد اسلامی به مثابه علم دینی» و «روششناسی علم اقتصاد، اقتصاددانان چگونه تبیین میکنند؟» پرداخته شده است.
«اروپا مداری»، «فرهنگ سیاسی ایران»، «فلسفه اقتصاد اسلامی» و «عقلانیت معرفت از دیدگاه علمشناسی پوپر» از جمله مباحثیاند که در بخش «پژواک» این شماره از ماهنامه ارایه شدهاند.
در بخش مقالات نیز دو مقاله از مهدی جمشیدی و مهدی تسلطی به ترتیب با عناوین «درنگی تحلیلی بر نظریه فرهنگی تالکوت پارسونز» و «بررسی مقایسهای مفهوم هژمونی و سلطه در اندیشه گرامشی و مارکوزه» درج شده است.
در بخش تازههاي اين نشريه، گزارش كوتاهي درباره بیستمین دوره جايزه كتاب فصل ارايه شده است. همچنین در این ماهنامه لوح فشردهای وجود دارد که فهرست کتابهای منتشر شده در اردیبهشت و خرداد سال 1391 را دربردارد.
شماره پنجاه و یکم و پنجاه و دوم کتاب ماه علوم اجتماعي با 118 صفحه و بهای یک هزار و 500 تومان منتشر شده است.
نظر شما