دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۶
گراني كاغذ باعث افزایش بهای کتاب‌های دفاع مقدس می‌شود

مدير انتشارات آصف، وضعيت استان چهار محال و بختياري را در توليد آثار دفاع‌مقدس نسبي دانست و گفت: به دليل گراني كاغذ نمي‌توانيم كتاب‌هاي خود را چاپ كنيم و با توجه به قيمت قرار داد اوليه با مولف و بالا رفتن بهای كاغذ، بايد چند ميليون هم از جيب بگذاريم و كتاب را چاپ كنيم و از سوي دیگر قيمت كتاب را هم افزايش دهيم.-

حجت الاسلام محمد صدیقی‌فرخ‌شهری درگفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، درباره فعاليت‌هاي انتشارات آصف در استان چهار محال و بختياري اظهار كرد: مجوز اين انتشارات در سال 1375 از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي صادر شد و اولويت انتشار آثار با كتاب‌هاي دفاع مقدس قرار گرفت.

وي كه در سال‌هاي دفاع‌مقدس در جبهه‌ها حضور داشته است ادامه داد: تجربه شخصي‌ام از آن دوران و آشنا بود‌نم با نويسندگان این حوزه در استان چهار محال و بختياري باعث شد تا بين سال‌هاي 1386 تا 1389 انتشار  آثار دفاع مقدس توسط این انتشارات روند جدي‌تري به خود بگيرد.

مدير انتشارات آصف ادامه داد: تاكنون بيش از 15 عنوان كتاب با موضوع دفاع مقدس منتشر كرده‌ايم كه يكي از اين آثار «ستاد دزلي» نوشته رضايي خير‌آبادي است كه در نخستین دوره انتخاب كتاب سال مقاومت «جايزه ادبي شهيد آويني» را کسب کرد.

وي با اشاره به برخي از كتاب‌هاي منتشر شده و آثار در آستانه انتشار توسط این نشر گفت: «جمعلي»، «آخرين نماز فرمانده»، «شكوه سرو»، «سرگذشت و زندگينامه شهيد خداكرم رجب‌پور»، «چقدر زود دير مي‌شود» و «تپش فلق» از آثار منتشر شده‌اند و اكنون تدوین کتاب‌های «ولايت در وصيت‌نامه شهدای استان چهار محال و بختياري» و «فانوس فاو» رو به پايان است.

صدیقی‌فرخ‌شهری درباره وضعيت تولید كتاب‌های دفاع مقدس در این استان افزود: اين استان داراي وضعيت نسبي در این زمينه است و نويسندگان حرکتی براي توليد كتاب بيشتر ندارند زيرا نوشتن كتاب‌ مستلزم حمايت از مولف است.

وي در  ادامه گراني كاغذ را يكي از دغدغه‌هاي مهم ناشران خصوصي دانست و گفت: به دليل گراني كاغذ نمي‌توانيم كتاب‌هاي خود را چاپ كنيم زيرا با توجه به قيمت قرار داد اوليه با مولف و بالا رفتن قيمت كاغذ، بايد چند ميليون هم از جيب بگذاريم و كتاب را چاپ كنيم و از سوي دیگر قيمت كتاب را هم افزايش دهيم.

اين ناشر با تاكيد بر اين‌كه دولت بايد براي جلوگيري از روند ركود كار ناشران به ويژه ناشران خصوصي چاره‌اي بینديشد افزود: ادامه اين روند به كار ما لطمه وارد مي‌كند. دولت بايد براي از ميان بردن اين مشكل در كوتاه مدت، همان روش واردات كاغذ و دادن سهميه به ناشران را اجرا كند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي شمارگان خريد آثار را افزايش دهد.

صدیقی‌فرخ‌شهری افزود: دادن وام به ناشران مشكلي را حل نمي‌كند و بايد با راهكاري اساسي اين مشكل را به ويژه در بخش ناشران خصوصي حل كرد زيرا با اين وضعيت قيمت كتاب‌ها براي تامين هزينه‌هاي ناشر افزايش مي‌يابد و از سوي دیگر پايين بودن سرانه مطالعه دليل آشكاري براي ركود حتمي خريد آثار در شهرستان‌ها خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط