محمد بنيادي در اين باره به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اظهار كرد: با توجه به استقبال چشمگير دانشآموزان و خانوادهها از راهاندازي مدارس قرآن و برنامههاي آنها، براي سال تحصيلي آينده اين جريان قرآني به شيفت صبح مدارس رسمي وزارت آموزش و پرورش انتقال مييابد.
وي در ادامه سخنانش گفت: با اجراي اين طرح، دانشآموزان در کنار دروسی که باید در مسیر علمآموزی در ساعات آموزش رسمي فرا بگیرند حدود 2 تا سه ساعت با مهارتهای تخصصی قرآن نيز آشنا میشوند.
مدير كل اداره قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش افزود: منابع و محتوای آموزشی این مدارس مشخص شدهاند و دانشآموزان در نظام آموزشی 3ـ3ـ6 از اول ابتدایی تا پایان متوسطه میتوانند در این مدارس ثبتنام و مهارتهای لازم را کسب کنند.
وي با بيان اينكه «در سال نخست اجراي برنامههاي مدارس قرآن در شيفت صبح مدارس رسمي آموزش و پرورش، دانشآموزان مقطع ابتدايي در اولويت قرار دارند» اظهار كرد: با اجراي اين طرح دانشآموزان مقطع راهنمايي سه ساعت در هفته و دانشآموزان مقطع متوسطه حدود 6 ساعت در هفته موفق به كسب مهارتهاي قرآني خواهند شد.
بنيادي عنوان كرد: ادارات آموزش و پرورش استانها و مناطق سراسر كشور تا شنبه(20خرداد) مهلت دارند كه مدارس قرآن خود را به اداره كل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش معرفي كنند تا بر اساس اين آمار بتوانيم منابع و محتواي آموزشي را قبل از مهرماه 91 در اختيار آنها قرار دهيم.
وي يادآور شد: برنامههاي مدارس قرآن در شیفت بعدازظهر مدارس رسمي آموزش و پرورش به عنوان کانون محلی خانوادههاي همجوار مدارس همچنان اجرا خواهند شد و والدين، مربيان و ساير علاقهمندان ميتوانند ثبتنام كنند.
مدير كل اداره قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش همچنين از تصويب اساسنامه مدارس قرآن در شوراي عالي آموزش و پرورش خبر داد و گفت: با تصويب اين اساسنامه اجراي برنامههاي مدارس قرآن به صورت مستمر و رسمي ادامه خواهد داشت.
بنيادي در پايان گفت: تا کنون 10هزار مدرسه قرآني راهاندازي شده است و پيشبيني ميشود در سال آينده اين تعداد به 20 هزار مدرسه افزايش يابد.
پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۸
نظر شما