یکشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۰
راكعي: جوانان با رباعيات امام(ره) ارتباط برقرار مي‌كنند

فاطمه راكعي كه مجموعه شعر «ديروز با ما كسي بود» را در وصف امام‌خميني (ره) سروده، گفت: رباعيات امام‌(ره) هم از نظر موضوع جذابند، هم از نظر اسلوب شعري محكم اند و زبان شخص ايشان هستند. شايد نسل امروز به همين دليل، رباعيات امام‌خميني (ره) را بيشتر مي‌پسندد./

راكعي در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، با اشاره به جذابيت نگاه همه‌جانبه امام‌خميني (ره) در حوزه مضامين شعري افزود:‌ امام(ره) شعر را براي مطرح شدن به عنوان يك فقيه يا فليسوف شاعر نمي‌سرود، بلكه شعر يكي از دغدغه‌هاي روحي، حسي و معنوي ايشان بود.

اين بانوي شاعر با اشاره به آميختگي شعر و شخصيت امام(ره) تاكيد كرد: به همين دليل است كه تمامي مضامين عرفاني، معنوي، اجتماعي، سياسي، اخلاقي و حتي شخصي و خانوادگي در اشعار امام‌خميني (ره) ديده مي‌شوند.

خالق مجموعه شعر «ديروز با ما كسي بود» اين جامعيت را درخور شخصيت بزرگ امام‌خميني (ره) ارزيابي و تصريح كرد: البته جوانان به خاطر موضوع رباعيات امام(ره)، ارتباط بهتري با اين اشعار برقرار مي‌كنند.

راكعي، ايجاز را يكي از شاخص‌هاي قالب رباعي خواند و افزود: رباعيات امام‌خميني(ره) هم از نظر موضوع جذابند و هم از نظر اسلوب شعري محكم اند و زبان شخص امام(ره) هستند. شايد نسل امروز به همين دليل، رباعيات ايشان را بيشتر مي‌پسندد.

وي در پاسخ به سوال خبرنگار ايبنا درباره ميزان انس امام‌خميني (ره) با اشعار حافظ، اين امر را تاييد كرد و ادامه داد: غزليات امام‌(ره) غالباً شامل موضوع هاي عرفاني و دربرگيرنده نمادهاي آنند؛ به اين واسطه لحن ايشان به حافظ نزديك مي‌شود.

فاطمه راكعي در پايان گفت: مهم‌ترين موضوع اين است كه ابعاد شخصيتي امام‌خميني (ره) اشعار ايشان را تحت تاثير قرار داده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها