یکشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
گريه بر سالار شهيدان چرا؟

ايبنا - خواندن يك صفحه ازيك كتاب را مي توان چند گونه تعبيركرد؛ چيدن شاخه گلي از يك باغ، چشيدن جرعه اي ازاكسير دانايي، لحظه اي همدلي با اهل دل، استشمام رايحه اي ناب، توصيه يك دوست براي دوستي با دوستي مهربان و...

گواراترين زندگي 

احاديث فراواني در زمينه مورد بحث بيان شده است كه يكي از زيباترين آن‌ها را در اين مقام ذكر مي‌كنيم. در يك حديث قدسي، خداوند متعال به پيامبر اكرم (ص) فرمود:
«اي احمد! آيا مي‌داني گواراترين و پايدارترين زندگي كدام است؟ گواراترين زندگي آن است كه صاحبش لحظه‌اي از ياد من باز نايستد... و شب و روز، رضاي مرا طلب كند... هركس به رضاي من عمل كند، سه خصلت را ملازم او خواهم كرد: به او مي‌شناسانم شكري بي ناداني را، و يادي بي‌فراموشي را و محبتي را كه به واسطة آن، دوستي ديگران را بر دوستي من برنگيزند. هنگامي كه مرا دوست بدارد، من نيز دوستش داشته و نزد ديگران هم محبوبش مي‌كنم؛ و چشم دلش را به نور جلالم مي‌گشايم... و نمي‌گذارم اندوه مرگ و تاريكي قبر و ترس قيامت را ببيند و ...
از آن چه گذشت معلو م شد كه گريه بر سالار شهيدان عملي مورد رضاي حق است و آن را دوست دارد و ما به همين دليل بر آن حضرت مي‌گرييم.
و چه‌گونه حضرت حق اين عمل را دوست نداشته باشد و از آن راضي نباشد در حالي كه سالار شهيدان يگانه محبوب او در عالم است؛ و بزرگترين و محبوب‌ترين حماسه را براي او آفريده، تا دين او را حفظ و شكوفا سازد و تمام هستي خويش را فداي خداي محبوب خويش كرد بنابراين، اين گريه، موجب اعتلاي نام حضرت حق و دين و مكتب اوست.

صفحات 194 و 195 گريه بر سالار شهيدان؛ چرا؟/ مرتضي مهدوي يگانه/ دفتر نشر فرهنگ اسلامي/ سال 1390/ 536 صفحه/ 9600تومان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها