معاون فرهنگي خانه كتاب از انتشار دفتر سوم «ديدار» شامل نشستهاي غرفه ديدار در نمايشگاه سال گذشته خبر داد و گفت: از همان ابتدا قرار نبود اين غرفه مخاطبي در نمايشگاه كتاب داشته باشد، بلكه ماحصل نشستها در قالب كتاب منتشر ميشود.-
علي اوجبي، برگزاركننده نشستهاي غرفه ديدار در گفتوگو با ايبنا، درباره روند كاري اين غرفه گفت: غرفه ديدار از اساس به انگيزه نقد جدي و تخصصي آثار برگزيده جشنوارههاي فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مانند جايزه جلال آلاحمد و كتاب سال و فصل تدارك ديده شد، بنابراين طبيعي است كه بسياري از بازديدكنندگان نمايشگاه حوصله بحثهاي تخصصي و فني اين نشستها را نداشته باشند و لزوم براي عمومي كردن اين نشستها نيست.
معان فرهنگي خانه كتاب افزود: به همين دليل از همان ابتدا به دنبال اينكه مخاطبي در محل غرفه ديدار داشته باشيم نبوديم، بلكه تنها علاقهمند بوديم از اين فضايي كه در اختيار ما قرار گرفته است براي گسترش فرهنگ نقد استفاده كنيم.
اوجبي ادامه داد: ما كتابها را يك ماه پيش از آغاز نمايشگاه در اختيار منتقدان قرار ميدهيم تا نقدهاي بسيار جدي در غرفه ديدار ارايه شوند. خانه كتاب ماحصل اين نشستها را در مجلات كتاب ماه و كتاب «ديدار» منتشر ميكند و در اختيار مخاطبان آن قرار ميدهد.
وي به شناختهشده بودن غرفه ديدار از سوي علاقهمندان نقدهاي جدي اشاره كرد و گفت: خوشبختيم از اينكه غرفه ديدار جايش را در ميان علاقهمندان به مباحث علمي جدي كه تعدادشان هم محدود است، باز كرده و همين براي ما كافي است.
اوجبي از انتشار دفتر سوم «ديدار» در روزهاي گذشته و عرضه آن در غرفه خانه كتاب خبر داد و گفت: تمام نشستهاي غرفه ديدار در نمايشگاه كتاب سال گذشته به جز يك نشست در اين كتاب گرد آمده است.
گفتني است اين اثر، 29 نشست در حوزههاي كليات، فلسفه، دين، زبانشناسي، علوم و فنون، هنر، داستان و شعر، تاريخ و جغرافيا و همچنين كودك و نوجوان را شامل ميشود.
نگاهي به افكار هگل، فلسفه و ساحت سخن، فارابي فيلسوف موسس و مباني و اصول عرفان نظري عنوان برخي از مطالب جلد سوم كتاب «ديدار» هستند.
بيستوپنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران تا 23 ارديبهشت در مصلاي امام خميني(ره) برپاست.
نظر شما