پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۱
میراث مستند خود را به کمیته ملی حافظه جهانی معرفی کنید

دبير و عضو گروه ارزيابي كميته ملي حافظه جهاني در نمایشگاه کتاب گفت: چنانچه افراد، ميراث مستند واجدشرايطي داشته باشند مي‌توانند به غرفه کتابخانه ملی مراجعه كنند. اثر پس از معرفي در كميته ارزیابی حافظه جهانی بررسي مي‌شود و در صورت تایید در این کمیته به ثبت مي‌رسد._

معصومه ميرپوريان دبير و عضو گروه ارزيابي كميته ملي حافظه جهاني به خبرنگار خبرگزاری كتاب ايران(ايبنا) گفت: ما پاورپوينت‌هايي در غرفه کتابخانه ملی  براي مخاطبان به نمايش مي‌گذاريم كه در آن برنامه‌هاي كميته حافظه جهاني توضيح داده شده است. چنانچه فردي اطلاعات بيشتري هم بخواهد در پاورپوينت ديگري برایش شرح داده مي‌شود.

وي ادامه داد: چنانچه افراد ميراث مستند واجد شرايطي داشته باشند مي‌توانند به اين غرفه مراجعه كنند. ما شرايط را براي آن‌ها توضيح مي‌دهيم و اثر پس از معرفي در كميته ارزیابی بررسي مي‌شود و در صورت تایید در كميته حافظه جهاني به ثبت مي‌رسد.

ميرپوريان اضافه كرد: اكنون 60 پرونده به كميته حافظه جهاني معرفي شده است.  از اين تعداد 25 اثر را در حافظه جهاني ايران به ثبت رسانده‌ و 5 اثر را نيز براي ثبت در حافظه جهاني به يونسكو معرفي كرده‌ايم. 

به گفته دبير و عضو گروه ارزيابي كميته ملي حافظه جهاني، نخستين‌بار است كه در غرفه کتابخانه ملی چنين برنامه‌اي اجرا مي‌شود و افراد مي‌توانند آثار خود را به كميته حافظه جهاني معرفي كنند.

ميرپوريان تاكيد كرد: افراد تا پايان نمايشگاه كتاب مي‌توانند آثار خود را به اين كميته معرفي كنند. 

بيست‌و پنجمين نمايشگاه كتاب تهران از 13 تا 23 ارديبهشت ماه در مصلاي امام خميني (ره) برپاست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها