مدير پژوهشگاه انديشهورزان گفت: نخستين نمايشگاه بينالمللي كتاب مقاومت با 3 هدف آشنايي مخاطبان با مجموعه آثار بيداري اسلامي در اقصي نقاط دنيا، تقويت و گسترش تعاملات و تبادلات فرهنگي بين كشورها و ارايه منابع پژوهشي براي پژوهشگران و دانشجويان برپا شده است.
وي درباره نحوه جمعآوري آثار ارايه شده در اين نمايشگاه گفت: اين كتابهاي در دورهاي يكساله توسط كارشناسان و كار گروههاي علمي گردآوري و وارد كشور شدهاند. اين آثار به صورت تك نسخهاي در ديد عموم قرار داده شدهاند.
امينيان افزود: هيچ يك از اين كتابها قابل فروش نيست و اگر فردي بخواهد نسخهاي از اين آثار را خريداري كند بايد سفارش خريد آن را به ما بدهد.
مدير پژوهشگاه انديشهورزان درباره معيارهاي گروه كارشناسي براي انتخاب آثار توضيح داد: 1450 عنوان كتاب براساس موضوعاتي نظير مقاومت اسلامي، صهيونيزم ستيزي، مقابله با جبهه صهيونيزم، تشريح جبهه مقاومت در كشورهاي جهان و موضوع دفاع مقدس انتخاب شدهاند.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا آثار بيداري اسلامي را در كنار كتابهاي دفاع مقدس به مخاطبان عرضه ميكنند، گفت: بحث ما در اين نمايشگاه مقاومت اسلامي است. بيداري اسلامي خط سيري از نهضت عاشورايي است كه دنباله اين نهضت را ميتوان در 15 خرداد سال 1342 و سپس انقلاب اسلامي ايران و هشت سال دفاع مقدس ديد. امروز مباحث دفاع مقدس به عنوان الگو و مؤلفه، تقويتكننده و احياگر فرهنگ مقاومت، بيداري و تحرك در جوامع تحت ظلماند.
امينيان اضافه كرد: در نخستين نمايشگاه بينالمللي كتاب مقاومت فقط كتابهايي كه جنبه پژوهشي در حوزه دفاعمقدس را دارند جمعآوري شدهاند. به همين دليل كتابهاي داستان و خاطره در ميان اين آثار ديده نميشوند، زيرا نميخواستيم با كتابهاي عرضه شده در غرفههاي كتابهاي دفاعمقدس تداخل ايجاد كنيم. بخش عمده كتابهاي اين نمايشگاه به بيداري اسلامي اختصاص دارند و تنها 80 عنوان كتاب پژوهشي دفاعمقدس به مخاطبان عرضه ميشوند.
وي افزود: اين نمايشگاه با سه هدف آشنايي مخاطبان با مجموعه آثار بيداري اسلامي در اقصي نقاط دنيا، تقويت و گسترش تعاملات و تبادلات فرهنگي بين كشورها و ارايه منابع پژوهشي براي پژوهشگران و دانشجويان فراهم شده است. بيشتر كتابهاي عرضه شده چاپ جديدند.
امينيان گفت: در نخستين نمايشگاه بينالمللي كتاب مقاومت 12 مهمان اختصاصي داريم كه در كنار 80 مهمان خارجي از كشورهاي لبنان، ليبي، مصر، فلسطين، عراق، افغانستان و بحرين و از كارشناسان حوزه آثار مكتوب، در اين نمايشگاه حضور خواهند داشت و برپايي 30 نشست تخصصي با حضور مهمانان خارجي، بخش ديگري از برنامههاي ما در اين نمايشگاه است.
نخستين نمايشگاه بينالمللي كتاب مقاومت، سيزدهم ارديبهشت ماه 91 در حاشيه بيستوپنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران افتتاح شد. اين نمايشگاه در ضلع جنوبي مصلاي تهران از سمت ايستگاه مترو شهيد بهشتي واقع است و تا بيستوسوم ارديبهشت ماه برپا خواهد بود.
نظر شما