به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، طالبیان در گفتوگو با ستاد اطلاعرسانی بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، درباره بیست و پنج سال برگزاری نمایشگاه کتاب بیان کرد: برپایی بیست و پنج سال نمایشگاه کتاب، نشان از تداوم علاقهمندی اصحاب فرهنگ، هنر و علم و دانش به کتاب و کتابخوانی و ارتقای سطح معرفت در همه حوزههای علوم و از سویی دیگر، نشان از همت مدیران فرهنگی کشور برای پاسخ دادن به این نیاز مردم است.
وی به گسترش ابعاد نمایشگاه کتاب در هر سال اشاره کرد و گفت: بهطبع ابعاد نمایشگاه هر سال گستردهتر شده و حوزه فعالیت این نمایشگاه از درون مرزها به برون مرزها گسترش یافته است. همچنین فعالیتهای مرتبط با پاسخگویی به نیاز استانها به برنامههای این نمایشگاه اضافه شده است و سخنرانیها و نشستهای نقد و بررسی کتاب که در حاشیه نمایشگاه کتاب برپا میشود، سبب ارتقای فرهنگ عمومی خواهد شد.
طالبیان ضمن آرزوی توفیق برای تداوم برپایی این گونه فعالیتهای فرهنگی، اضافه کرد: باید به دورههای گذشته نمایشگاه کتاب توجه کرد و انتقادها را در نظر گرفت و نسبت به ارزیابی، نظرخواهی و نقدهایی که وجود دارد، فعالیتهای آینده را به نحوی تنظیم کرد تا آسیبی، برگزاری این فعالیت عظیم را خدشهدار نکند.
رییس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات از نمایشگاه کتاب به عنوان رویداد عظیم فرهنگی یاد کرد و گفت: نمایشگاه کتاب در مجموعه کمکهایی که به ارتقای کتابخوانی در کشور وجود دارد، قرار میگیرد البته عوامل متعدد و قابل توجهی در ارتقا یا کاهش سطح کتابخوانی موثر است که باید آسیبشناسی و بررسی شود.
به گفته طالبیان، مبادله اطلاعات فرهنگی با دیدارکنندگان از نمایشگاه، نگاه به برخی مفاهیم و عناوین جدید در نمایشگاه و یا یافتن کتابهای گمشده، برخی تبعات حضور در نمایشگاه کتاب است و قرار گرفتن در این فضا در نهایت به تشویق جوانان به کتابخوانی کمک میکند.
بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی»، از ۱۳ تا ۲۳ اردیبهشت ماه در مصلای تهران برگزار میشود.
دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۴
نظر شما