یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۱
این کتاب را بعد از مطالعه می توانید میل کنید!

شرکت طراحی آلمانی کورفه، نخستين کتاب خوردنی را ساخت. اين كتاب برای کسانی طراحی شده که به طور کلی دوست ندارند خیلی در کتاب آشپزی به دنبال دستور غذای مورد علاقه‌شان بگردند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از نيوز، صفحه‌های این کتاب جالب و خوردنی كه از خمیر ماکارونی ساخته شده، گام به گام راه درست کردن لازانیا را نشان مي‌دهد و به دليل ساخته شدن از مواد خوراکی، خود كتاب قابليت خورده شدن را نيز دارد. 

برای مرکز انتشارات گستنبرگ، متخصص در زمینه کتاب‌های آشپزی و هنری، این کتاب با طراحی ویژه خود، با نام «کتاب آشپزی واقعی» به بازار آمده است.

کتاب حاضر برای کسانی طراحی شده که به طور کلی دوست ندارند خیلی در یک کتاب آشپزی به دنبال دستور غذای مورد علاقه‌شان بگردند.

به گفته «کورفه»، شرکت سازنده این کتاب در هامبورگ، این کتاب كه از خمير پاستا و لازانیا درست شده، نخستين کتابی است که می‌توانید آن را بخوانید، بپزید و بعد هم میل کنید.

همه صفحات کتاب از پاستای تازه تهیه شده و در آن‌ها کلماتی کاملا خوانا حک شده تا درون آن‌ها با افزودنی های مختلف و ادویه جات پر شود و طعم دلپذیری براي خوردن به وجود آورند.

به گفته «آنتژه هد» ريیس کورفه، ایده اولیه این کتاب از آنجا به وجود آمد که براي همه محتوی یک کتاب آشپزی بسيار اهميت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها