جایزه دیاگرام 2012 که به عجیب ترین عنوان های کتاب در طول یک سال اهدا می شود، نام برنده نهایی این جایزه را برای سال 2011 اعلام کرد.-
این کتاب 114 صفحه ای توانست با رای مردم از میان فهرست 7 کتاب انتخاب شده، به عنوان برنده این رقابت انتخاب شود. این کتاب موفق شد تا 38 درصد آرای مردم را به خود اختصاص دهد.
رقابت امسال با بررسی 64 عنوان عجیب شروع شد و فهرست نهایی آن شامل 7 کتاب بود که یک عنوان بیشتر از فهرست نهایی همیشگی این جایزه با اعلام اسامی 6 کتاب بود، تا نشان دهد در سال 2011 کتاب هایی با عناوین عحیب تر منتشر شدند.
دیگر رقبای کتاب برنده این آثار بودند:
- «خاطرات آقای آندو پنین : خاطرات یک مرغ ژاپنی در هیدن بریج سال 1935» نوشته استفن کری و تاکایوشی آندو. این کتاب که درباره کوییچی آندو است که در دهه 30 قرن بیستم از ژاپن راهی یورکشایر شد تا در کارخانه جوجه یک روزه کار کند با کسب 22 درصد آرا در مکان دوم جای گرفت.
- «دردهای بزرگ مردانگی در سنگاپور : و آینده هیستری عمومی آمریکایی» نوشته اسکات مندلسون . این کتاب که تحلیلی درباره عمومی شدن هذیانی روانشناختی در سنگاپور سال 1967 است با کسب 13 درصد آرا در مکان سوم جای گرفت.
- «الگوهای استونیایی مشت در سراسر جهان» نوشته اینو پرکلی که کتابی درباره انواع مشت و ضربه در کشتی گیری استونیایی است با کسب 12 درصد آرا در مکان چهارم جای گرفت.
- «قارچ در هنر مسیحی » نوشته جان ای.راش . در این کتاب نویسنده روشن می کند که مسیح تجسم دیگری از قارچ مقدس «آمانیتا ماسکاریا» است. این کتاب با کسب 8 درصد در مکان پنجم جای گرفت.
- «طبقه بندی صندلی های دفتری» نوشته جاناتان اولیورز که نگاهی عمومی بر تکامل صندلی های مدرن دفتری دارد با کسب 4 درصد آرا در مکان ششم جای گرفت.
- «یک قرن خاکبرداری در کانال بریستول : جلد 2» نوشته پیتر گاسن که کتابی مستند درباره تجارت خاک از شروع این حرفه در سال 1912 تا امروز در سواحل ولز است، با کسب 3 درصد آرا در مکان هفتم جای گرفت.
جایزه دیاگرام که از جوایز معتبر بریتانیا محسوب می شود، از سال 1978 هر سال عجیب ترین عنوان سال پیش را انتخاب می کند. سال پیش کتاب «مدیریت یک تجربه پزشکی : راه چنگیز خان» نوشته مایکل آر.یانگ، برنده این جایزه شد.
نظر شما