به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس در آیین پایانی جایزه بیست و نهمین دوره جایزه کتاب سال دقایقی سخنرانی کرد و با اشاره به ارزش جایزه کتاب سال گفت: معرفی این آثار به ما و مخاطبان کتاب کمک میکند که آثار موثر و مفید را بشناسیم.
وی ادامه داد: ما همه در موسساتی کار میکنیم که با علم و ادب و کتاب سرکار داریم و با معرفی این کتابها از سوی جایزههایی مثل کتاب سال، درصدد برمیآییم در موسسات خودمان از این آثار استفاده کنیم.
حداد عادل به پیشینه بهوجود آمدن جایزه کتاب سال اشاره کرد و گفت: یاد دارم 30 سال پیش در وزارتخانه ارشاد بودم که وزیر وقت گفت: قرار است در دهه فجر جشنوارهای با نام «کتاب سال» برگزار شود.
وی ادامه داد: خوشحالم كه تاکنون در همه دورههای این مراسم حاضر بودهام و امیدوارم رشد این جایزه که تا کنون جاری بوده است همواره ادامه یابد.
وزیر ارشاد: کتاب را باید به فضای مجازی هم وارد کرد
در بخش دیگری از این مراسم سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره مقتضیات دنیای امروز و کاهش میزان سرانه مطالعه که البته در تمام دنیا شایع است گفت: باید به فضای مجازی توجه ویژه داشته باشیم و کتاب را از طریق کتابخانههای مجازی وارد فضای مجازی هم بکنیم.
حسینی در ادامه گفت: مردی انصاری در زمان صدر اسلام به پیامبر (ص) گفت: نمیدانم چرا حرفهای شما را گوش میکنم و به دلم مینشیند؛ اما زمانی که میخواهم آن را بازگو کنم قدرت آن را ندارم؛ پیامبر اسلام به او فرمود: از دست خود و قلم مدد گیر و بنویس.
وی افزود: کتابت و نگارش از زمان صدر اسلام مورد توجه بوده است و کتاب همواره به عنوان حافظه و رسانندهای موثر، ناقل علم و دانش بوده است.
آیین پایانی جایزه کتاب سال امروز 19 بهمن در تالار وحدت برگزار شد و در آن آثار برگزیده در بخشهای داخلی و خارجی معرفی شدند و به هر يك از برگزیدگان 50 سکه و لوح جشنواره کتاب سال اهدا دشد.
چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۹
نظر شما