سه‌شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۶
«فنون تصویرسازی و خلق جذابیت در کمیک» منتشر شد

کتاب «فنون تصویرسازی و خلق جذابیت در کمیک» اثر محمدعلی سپهرافغان که به بررسی آثار «ژرژ رمی» (هرژه) در داستان‌های تن‌تن و میلو می‌پردازد از سوی انتشارات سروش منتشر شد. در این کتاب با تحلیل ساختاری این آثار، چرایی پرطرفدار بودن آن‌ها بررسی می‌شود.-

محمد علی سپهرافغان با اعلام این خبر به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: این کتاب پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد من بود که در سال 1384 از آن دفاع کردم و نخستین کتابی است که در این حوزه منتشر می‌شود.
 
سپهرافغان ادامه داد: من به کمیک علاقه و اعتقاد زیادی دارم و معتقدم که باید تکنیک‌های آن را کشف کنیم تا بتوانیم با خلق آثار جذاب در این ژانر اثرگذاری مناسبی بر کودکان و نوجوانان داشته باشیم. در کل بشر امروز بیشتر به تصویر اعتقاد دارد و دوست دارد ببیند، بنابراین کمیک در این میان رسانه مهمی است که البته تاکنون مورد غفلت ما قرار گرفته است و من امیدوارم که با انتشار این کتاب کمبودهای تئوریک این حوزه برطرف شود.

وی افزود: ژرژ رمی خالق داستان‌های تن‌تن و میلو است و همین‌طور مدیریت فنی این کتاب‌ها را نیز بر عهده داشته است که در ابتدای کتاب من زندگینامه او را به طور کامل آورده‌ام. او در زمینه کمیک نبوغ بسیاری داشته است و هیچکدام از اقتباس‌های سینمایی و تلویزیونی از آثار او نتوانستند، جذابیت کمیک‌های او را تکرار کنند.
 
سپهرافغان ادامه داد: نبوغ ویژه‌ هرژه در نوع خاصی از داستان‌پردازی است که تاکنون مشابه‌اش دیده نشده، ولی سرمشق بسیاری از نویسنده‌ها قرار گرفته است. داستان‌های هرژه بسیار روان و ساده است و همین‌طور در آن‌ها به مستندسازی هم توجه بسیاری می‌شود. من تمام فنونی را که هرژه برای خلق جذابیت استفاده کرده است در این کتاب بررسی و تحلیل کرده‌ام و ثابت کردم که تیراژهای میلیونی آثار او و ترجمه شدن به بیش از 70 زبان زنده دنیا بی‌جهت نیست.

کتاب «فنون تصویرسازی و خلق جذابیت در کمیک» در 128 صفحه مصور رنگی، در دو هزار نسخه و با قیمت 12هزار تومان از سوی انتشارات سروش به بازار نشر عرضه شده است.
 
سپهرافغان سال‌ها در نشریات گوناگون به عنوان نویسنده و تصویرساز کودکان فعالیت داشته است. او همچنین نخستین نشریه کمیک استریپ، ایرانی را با عنوان ساحل کودک و نوجوان منتشر کرده است. از کتاب‌های کمیک او نیز می‌توان به«خاطرات مبارزان»، «خاطرات روزهای خوب» و «اسباب‌بازی‌های پدربزرگ و خانه عجیب» اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها