چهارشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۰
جلوگيري از چاپ بي‌كيفيت كتاب‌ در استان قم

رييس اتحاديه چاپخانه‌داران قم با بيان اين‌كه برخي از كتاب‌ها كيفيت ظاهري خوبي ندارند و بايد بر چاپ آن‌ها نظارت شود، گفت: اتحاديه قم به عنوان يك نهاد متولي و اثرگذار در صنعت چاپ از اين پس با ناشراني كه كتاب‌هاي خود را با كيفيت چاپ يا صحافي نازل توليد مي‌كنند، برخورد خواهد كرد.-

جهانگير رضايي به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مصوبه و آيين‌‌نامه‌اي در قبال كيفيت كتاب ندارد و اين باعث شده است كه ناشران به بحث كيفيت كتاب اهميت ندهند.

وي افزود: اين موضوع موجب شده است كه بسياري از كتاب‌هاي ما در حوزه ديني مانند قرآن، نهج‌البلاغه و مفاتيح‌الجنان در برخي موارد كيفيت لازم را نداشته باشد و براي صادرات به مشكل بربخوريم.

رضايي با اشاره به اهميت مسووليت اتحاديه چاپخانه‌داران قم در قبال اين موضوع گفت:‌ طبق قانون نظام صنفي اگر يك صنف بخواهد در كار خود كم‌فروشي كند، اتحاديه وظيفه مقابله با او را دارد، در ضمن هيچ ناشري نبايد براي كتاب‌هاي خود كم بگذارد زيرا كتاب‌هاي مذهبي از معادن ملي و اسلامي‌اند.

وي تصريح كرد: ما درتلاشيم در بحث نظارت بر توليدات و خدمات چاپ جدي عمل كنيم تا كيفيت كتاب‌ها بهتر شود، در هفته‌هاي اخير پيش آمده است كه كتابي به صورت انبوه توليد شده ولي كيفيت نداشته و اتحاديه اجازه خروج آن را صادر نكرده است.

به گفته رييس اتحاديه چاپخانه‌داران قم، در قوانين نظام‌صنفي آيين نامه‌اي وجود دارد كه اتحاديه مي‌تواند آثار و توليدات صنوف را كارشناسي ‌كند، اگر استاندارد‌هاي موجود در توليد كتاب رعايت نشده باشد، كسي كه خدمات را انجام داده جريمه وبه تعزيرات حكومتي معرفي مي‌شود.

رضايي يادآور شد: اتحاديه براي نظارت دقيق و صحيح بر فعاليت‌هاي واحد‌هاي صنفي در تلاش است بازرسي‌هاي صنفي خود را قوي‌تر كند، زيرا اداره كل ارشاد قم بحث بازرسي را به اتحاديه واگذار كرده و قرار است هزينه بازرسي‌ها را ارشاد قم بدهد و اتحاديه به عنوان يك بازوي كمكي فعاليت كند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط