سه‌شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۴
دعوت بنیاد ادبیات داستان از دانشجویان برای همکاری

محمد حسنی، مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی، در حاشیه نشست خبری همایش داستان کوتاه از حرکت‌های دانشجویی در این عرصه استقبال کرد و گفت: اگر از سوی دانشجویان و در قالب تشکل‌ها توجه به ادبیات داستانی نشان داده شود، ما آمادگی حمایت و همکاری داریم._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، حسنی در پایان نشست خبری همایش داستان کوتاه که دیروز در سرای اهل قلم برگزار شد، با اشاره به توجه بنیاد ادبیات داستانی به ذوق و استعدادهای دانشجویی، به خبرنگار «ایبنا» گفت: ما به پایان‌نامه‌هایی که درباره ادبیات داستانی باشد توجه ویژه داریم و سعی می‌کنیم برای دانشجویان، زمینه‌های فعالیت را فراهم کنیم. 

وی ادامه داد: یک مجموعه کارگاه‌های ادبیات داستانی برای دانشجویان علاقه‌مند به این حوزه نیز در نظر داریم و آثار دانشجویی و برجسته در این سبک از ادبیات را مورد توجه و تقدیر قرار خواهیم داد.

در ادامه گفت‌وگوی «ایبنا» با مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان این سوال از وی پرسیده شد که «اصلی‌ترین هدف همایش داستان کوتاه که قرار است در بهمن برگزار شود،پیوند نویسندگان داستان کوتاه و آثارشان با مردم و در کل توجه به عموم مردم معرفی شده است؛ برنامه‌های بنیاد برای این هدف دقیقا به چه معناست؟»

حسنی در پاسخ گفت: مسلما اصلی‌ترین بحث این هدف، مردم خواهند بود. حتی هدف نویسندگان هم مردم است؛ همه این برنامه‌ها برای مخاطب است. ما قصد راه‌اندازی دو ماه‌نامه عمومی در این عرصه داریم که به ارتباط بیشتر عموم با ادبیات داستانی و به‌ویژه داستان کوتاه کمک خواهد کرد.

او افزود: دورهم جمع‌ شدن و تبادل نظر نیز می‌تواند بسیار مفید باشد و هدف ما از این گردهم‌آیی، جمع سلایق مختلف در کنار هم است و اثر آن توجه بیشتر به این عرصه و مخاطبان آن خواهد بود.

وی در توضیح مزیت‌های همایش داستان کوتاه اضافه کرد: وقتی چنین برنامه‌هایی دایر باشد و به صورت تخصصی به یک موضوع و سبک خاص بپردازد، به علاقه‌مندان آن سبک اعتماد به نفس داده می‌شود و توجه به آن سبک، مستعدان در این حوزه را برای تولید کارهای موثر و مفید ترغیب خواهد کرد.

حسنی در ادامه سخنانش به جایگاه داستان کوتاه در ایران اشاره کرد و گفت: سیر تاریخی نشان داده است در آثار سینمایی‌مان بیشتر از داستان کوتاه استفاده می‌کنیم تا داستان بلند و این نشان‌دهنده توجه به این حوزه از سوی سینما‌گران است و این‌که جای کار در این عرصه وسیع است؛ همان‌طور که مشهود است این سیر از کارهای صادق هدایت تا کسانی چون حبیب احمدزاده ادامه‌دار بوده است و همواره فیلم‌های خوبی از این آثار ساخته شده است.

مدیرعامل ادبیات داستانی در پایان گفت: در کل با نگاه به سابقه‌ داستان کوتاه در ایران و با تاثیر گرفتن از  فضای جهانی این ژانر می‌توان آینده خوبی را برای آن در کشور متصور بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها