به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، شرفشاهی با اشاره به نياز مبرم نسل امروز نسبت به توجه به معنويات و تعاليم ديني توضيح داد: من فكر ميكنم در روزگار ما نسل جوان و نوجوان در جستوجوي آثاري هستند كه در آنها از زاويهاي نو به مفاهيم دينی توجه شده باشد.
وي افزود: واضح است كه اينگونه آثار نياز به حمايت در توليد و ارايه دارد و بايد بيشتر در دسترس قشر جوان قرار بگيرند.
اين داستاننويس در پاسخ به اين سوال كه «كتابهاي ديني كه براساس مستندات نه چندان علمي چاپ ميشوند، در چه وضعيتي قرار دارند؟» گفت: در حوزه كتابهاي دينی، ما شاهد نوعي اغتشاش هستيم و كارها معمولا كپي هستند و به لحاظ علمي و مستندات در سطح قابل قبولي نيستند. اين دسته كتابها جا را براي آثار خوب تنگ كردهاند و بايد در توليد اين دسته آثار بازنگري جدي صورت بگيرد.
نويسنده «طنين عطش» با تاكيد بر لزوم هشياري نسبت به ظرافت وارد شدن انديشههاي غربي در قالبهاي هنري افزود: در دنياي امروز غالبا رسانههاي بيگانه از عنصر هنر براي القاي مقاصد خود استفاده ميكنند و پيامشان را در جذابترين شكل ممكن ارايه ميدهند. در اين باره بايد جامعه ما با هوشمندي بيشتري وارد عمل شود و كساني كه دغدغه اين عرصه را دارند، به سراغ نويسندگان بروند و از ايشان بخواهند آثار را مطابق با نياز جامعه امروزي در اين زمينه خلق كنند.
وي در ادامه تاكيد كرد: آثاري كه با نوآوري و تفكر درخوري به اين موضوعات نظر دارند و خلق ميشوند، مطمئنا موثرترند از آثاري كه به طور مكرر به چاپ ميرسند و به جز تنگ كردن قفسه كتابفروشيها مقبوليتي در ميان جامعه و جوانان كسب نكردهاند.
«طنين عطش»، نام تازهترين اثر داستاني شرفشاهي است كه از سوي انتشارات «تجلي مهر» به چاپ رسيده است. اين مجموعه داستان از نگاه شخصيتهاي واقعه كربلا روايت شده است.
وي همچنين يک مجموعه داستان و يك مجموعه نثرهاي ادبي درباره واقعه عاشورا از سوي همين ناشر در دست انتشار دارد.
شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۰
نظر شما