به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از ستاد خبري اولين همايش داستان كوتاهنويسان ايران، سليمانی در ارزيابی اين همايش گفت: میتوان در این همایش با آسیبشناسی داستان کوتاه و تجلیل از نویسندگان این عرصه اتفاق خوبی را رقم زد. البته تجلیل از نویسندگان نباید فقط با اعطای جوایز به تعداد اندکی از نویسندگان صورت بپذیرد و این چتر حمایتی باید بسیار گسترده باشد و با راههای مختلفی غير از اعطای جایزه انجام شود.
این نویسنده تصریح کرد: بهتر است این همایشها به صورت گسترده برگزار شود و فقط به حوزهای خاص از ادبیات، مثلا حوزه دفاعمقدس اختصاص نيابد؛ چرا که ادبيات انقلاب و دفاع مقدس زیر مجموعه ادبیات کشورمان هستن و هر دو گروه از این نویسندگان برای همه مردم این مرز و بوم مینویسند و برای رشد ادبیات میکوشند.
سلیمانی درباره نتایج احتمالی حاصل از این همایش عنوان کرد: باید منتظر بمانیم و ببینیم این همایش قرار است در چه قالبی برگزار شود، همانطور که گفتم اگر کارشناسان ادبیات کشورمان و منتقدان سعی کنند داستان کوتاه را آسیبشناسی کنند و نقاط ضعف و قدرت آن را دریابند میتوان امیدوار بود که نتیجه به دست آمده مفید و موثر است.
وی ادامه داد: به نظر من فقط برگزاری همایش برای رشد داستان کوتاه کافی نیست. بهتر است مسوولان با برگزاری سمینارهای مختلف و مطرح کردن بحثهای تئوری و نظری و همچنین برگزاری جشنوارههاي گوناگون در زمینه داستان کوتاه مسیر رشد این قالب ادبی را هموار کنند.
سلیمانی در پايان افزود: بهتر است به برگزاری یک دوره از اين همایش بسنده نکنیم و در سالهای آینده نيز اين روند را در پیش بگیریم.
سهشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۸
نظر شما