حمیدزاده به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: از مجموع چهارهزار و ۸۵۴ اثر ارسال شده به دبیرخانه جایزه جلال، ۳۴ اثر نامزدهای نهایی در بخشهای مختلف اینجایزه شدند.
وی تشریح کرد: در حوزه کتابهای چاپ اول سال ۱۳۸۹ و حوزه داستان کوتاه و بلند از مجموع هزار و ۹۳۲ اثر، پنج كتاب نامزد دریافت جایزه هستند. همچنین در حوزه نقد ادبی هزار و ۷۵ اثر به دبیرخانه ارسال شد که از میان آنها پنج اثر نامزد نهایی چهارمین دوره جایزه کتاب جلال هستند.
حمیدزاده ادامه داد: در بخش تاریخ نگاری از هزار و ۲۱۶ اثرارسالی، ۱۶ کتاب به مرحله دوم داوری راه یافتهاند و در حوزه مستند نگاری، شامل زندگینامههای داستانی و غیر داستانی، خاطرات، سفرنامهها و گزارشها ازمجموع ۶۳۱ اثر، در بخش خاطرات سه اثر و در بخش زندگینامههای غیر داستانی پنج اثر نامزد دریافت عنوان برگزیده یا شایسته تقدیراند.
او با اشاره به این که در دیگر بخشهای حوزه مستند نگاری اثری شایستگی نامزد شدن برای مرحله نهایی را نداشت گفت: این کتابها از شهریور امسال طی بیش از ۱۵ جلسه داوری، توسط ۱۶ داور بررسی شدهاند.
مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان اینجایزه ادبی دوم آذر برگزار میشود. این دوره چهارمین دوره از جایزه کتاب جلال است. این جایزه از سال ۱۳۸۷ تاکنون برگزار میشود.
جایزه ادبی جلال آل احمد بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۸۵ بنیان نهاده شد و مراسم آن هرسال دوم آذر همزمان با سالروز تولد این نویسنده برگزار میشود. هدف از اهدای این جایزه ارتقای زبان و ادبیات ملی-دینی از رهگذر بزرگداشت پدیدآورندگان آثار برجسته، بدیع و پیشروست و ضوابط آن در راستای تولید فکر ادبی هنری اسلامگرا و تقویت روحیه انتقادی علمی نسبت به ترجمههای موجود ادبی و هنریاند.
سهشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۹
نظر شما