دوشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۹
مقايسه كتابخواني افراد جامعه با ساير دغدغه‌هاي اجتماعي

نماینده مجلس شوراي اسلامي و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، ‌اختصاص یک هفته به کتاب و کتابخوانی را موجب توجه بیشتر جامعه به مطالعه دانست و پيشنهاد كرد: بهتر است در اين هفته به بررسی و ارزیابی آمار تالیف و انتشار کتاب و استقبال جامعه از کتاب و کتابخوانی و مقایسه آن با سایر دغدغه‌های اجتماعی بپردازد.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از ستاد خبری نوزدهمین هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی با اشاره به این که ارتقای سطح فرهنگ كتابخواني در جامعه موجب كاهش بسياري از انحرافات و نابساماني‌هاي فرهنگي و اجتماعي خواهد شد، گفت: ‌اختصاص یک هفته به کتاب و کتابخوانی از سوی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشان از این دارد که اهمیت کتابخوانی مدنظر این وزارتخانه قرار دارد.

وی افزود: ‌ضرورت اجتناب‌ناپذیر کتابخوانی و لزوم ارتقای فرهنگ مطالعه در کشور در طول سالیان پس از انقلاب اسلامی مورد تاکید مسوولان عالی رتبه قرار گرفته است اما طي این سال‌های مساله جدی‌تر تلقي مي‌شود و برداشتن گام مثبتی مانند اختصاص یک هفته به کتاب، به فرهنگ كتابخواني کمک می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان این که فرهنگ کتابخوانی ابتدا باید در نظام آموزش و پرورش نهادینه شود، گفت:‌ آشنایی دانش‌آموزان با قرآن و ائمه اطهار(ع) از طریق فرهنگ مطالعه صورت می‌گیرد و باید به آن توجه ویژه داشت.

ابراهیمی تهیه کتاب‌ها یا جزوه‌های کم حجم را از جمله راه‌های تشویق جوانان به مطالعه دانست و گفت: باید همه دستگاه‌ها به کمک و همکاری معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیایند، به ويژه رسانه‌های همگانی و امکانات و ابرازهاي ارتباطی فراگیر نقش پیگیر و هماهنگ‌کننده را در رشد كتابخواني جامعه برعهده بگیرند.

به گفته این عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس، فرهنگ كتاب و كتابخواني بايد با ايجاد انگيزه در اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان و نوجوانان و تجهيز كتابخانه‌ها نهادينه شود.

نوزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «یادگار ماندگار» از 22 تا 29 آبان ماه سال جاری در سراسر کشور برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط