نماینده مجلس شوراي اسلامي و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، اختصاص یک هفته به کتاب و کتابخوانی را موجب توجه بیشتر جامعه به مطالعه دانست و پيشنهاد كرد: بهتر است در اين هفته به بررسی و ارزیابی آمار تالیف و انتشار کتاب و استقبال جامعه از کتاب و کتابخوانی و مقایسه آن با سایر دغدغههای اجتماعی بپردازد.-
وی افزود: ضرورت اجتنابناپذیر کتابخوانی و لزوم ارتقای فرهنگ مطالعه در کشور در طول سالیان پس از انقلاب اسلامی مورد تاکید مسوولان عالی رتبه قرار گرفته است اما طي این سالهای مساله جدیتر تلقي ميشود و برداشتن گام مثبتی مانند اختصاص یک هفته به کتاب، به فرهنگ كتابخواني کمک میکند.
عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان این که فرهنگ کتابخوانی ابتدا باید در نظام آموزش و پرورش نهادینه شود، گفت: آشنایی دانشآموزان با قرآن و ائمه اطهار(ع) از طریق فرهنگ مطالعه صورت میگیرد و باید به آن توجه ویژه داشت.
ابراهیمی تهیه کتابها یا جزوههای کم حجم را از جمله راههای تشویق جوانان به مطالعه دانست و گفت: باید همه دستگاهها به کمک و همکاری معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیایند، به ويژه رسانههای همگانی و امکانات و ابرازهاي ارتباطی فراگیر نقش پیگیر و هماهنگکننده را در رشد كتابخواني جامعه برعهده بگیرند.
به گفته این عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس، فرهنگ كتاب و كتابخواني بايد با ايجاد انگيزه در اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان و نوجوانان و تجهيز كتابخانهها نهادينه شود.
نوزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «یادگار ماندگار» از 22 تا 29 آبان ماه سال جاری در سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما