مدیر هماهنگی امور استانهای کانون اعلام كرد: تا پنج سال آینده تعداد کتابخانههای روستایی کانون به 150 کتابخانه خواهد رسید.-
مرتضی حیدری افزود: تا پنج سال آینده تعداد کتابخانههای روستایی کانون به 150 کتابخانه خواهد رسید و از سویی طرح شبکه کتابرسانی کانون نیز به شورای معاونان کانون ارسال خواهد شد.
وی توضیح داد که بر اساس این طرح هریک از کودکان روستایی میتوانند همسالان خود را به مطالعه کتاب تشویق کنند و کتابهای کانون را به صورت امانتی و رایگان در اختیار دوستانشان قرار دهند و بابت این اقدام فرهنگی از کانون هدیه بگیرند.
حیدری به دیگر فعالیتهای مدیریت هماهنگی استانهای کانون نیز اشاره کرد و گفت: سال آینده بیشتر فعالیتهای مراکز کانون با محوریت کتاب و کتابخوانی انجام میشود.
گسترش فعالیتهای علمی و مذهبی، ارتباط قویتر با موسسات مذهبی، خرید کتاب به صورت گسترده از ناشران کتاب کودک و نوجوان و ارسال آن به مراکز کانون و برگزاری پانزدهمین جشنواره بینالمللی قصهگویی از دیگر فعالیتهایی بود که وی در گردهمایی معاونان و مدیران ستادی و استانی کانون در شهر مقدس مشهد به آن اشاره کرد.
معاون فرهنگی کانون نيز در گردهمایی معاونان ومدیران ستادی و استانی کانون از نقد و بررسي فعالیتهای كانون در مقاطع مختلف خبر داد و افزود: سال گذشته دو بار برنامههای کانون را مورد نقد و بررسی قرار دادیم ضمن این که کارگروههای یک هفته با کانون نیز در حال بررسی فعالیتها با حضور صاحبنظران هستند.
محمدباقر آدوسی در ادامه تاکید کرد: افزایش کتابخانههای روستایی سیاست جدید کانون است که با جدیت پیگیری خواهد شد.
سرپرست مرکز آفرینشهای ادبی کانون نیز ادامه برنامه دوپنجره را از يكي از مهمترين برنامههاي اين مركز عنوان كرد و در اينباره توضيح داد: در اين برنامه كودكان و نوجوانان عضو كانون، آثار نویسندگان و شاعران کودک و نوجوان را در حضور صاحب اثر بررسي ميكنند.
مريم صباغزاده همچنین از دریافت و ثبت 790 عنوان کتاب برای بررسی در شورای کتاب کانون خبر داد.
بهمن کاظمی مدیر آموزش و پژوهش کانون نیز حمایت از پایاننامههای دانشگاهی را از دیگر فعالیتهای جدید این مدیریت برشمرد.
نظر شما