«هوشنگ مرادي كرماني» در گفتوگو با «ايبنا نوجوان» از پايان نگارش داستان تازهاش با نام «آبانبار» خبر داد و گفت اين كتاب، مراحل اوليه انتشار را ميگذارند.
او افزود: «آبانبار» دربارهي شاگردان يك مكتبخانه است و در اين داستان، نقش اصلي را نوجوانان بر عهده دارند.
با توجه به اينكه داستان دربارهي شاگردان يك مكتبخانه است، از اين نويسنده دربارهي انتخاب نام «آبانبار» براي اثرش پرسيديم. وي در اين باره گفت: ماجراي داستان در يك شهر كويري ميگذرد و مردم اين شهر از آبانبار استفاده ميكنند.
نويسندهي «قصههاي مجيد» دربارهي كتاب تازهاش افزود: در واقع رابطه و تعريف شخصيتهاي داستان در مكتبخانه است اما اتفاقهايي كه فراز و فرودهاي داستان را ميسازد، در آبانبار اتفاق ميافتد.
نويسندهي پيشكسوت كشورمان با بيان اينكه «آبانبار» در انتشارات معيين، مرحلهي حروفچيني را ميگذراند، افزود: چون تازه نگارش اين اثر را به پايان رساندهام و همچنان بايد برايش زمان بگذارم تا حروفچيني آن تمام شود، كار جديدي را آغاز نكردهام.
هوشنگ مرادي كرماني ۱۶شهریور سال ۱۳۲۳ در روستای سیرچ از توابع بخش شهداد کرمان متولد شد. از سال ۱۳۳۹ در کرمان و همکاری با رادیو محلی کرمان نویسندگی را آغاز کرد و در سال ۱۳۴۷ با چاپ داستان در مطبوعات فعالیت مطبوعاتیاش را گسترش داد. نخستین داستان او به نام «کوچهي ما خوشبختها» در مجلهي خوشه منتشر شد که حال و هوای طنز داشت. مرادی کرمانی را بهترین نویسنده کودکان و نوجوانان تاریخ جهان مینامند.
اين نويسنده داستانهاي زيادي براي نوجوانان نوشته است كه از جمله آنها ميتوان به «معصومه»، «قصههاي مجيد»، «من غزال گمشدهاي هستم» و «بچههاي قاليبافخانه» اشاره كرد.
نظر شما